هزینه کارت های اعتباری

انواع هزینه کارت های اعتباری که قبل از استفاده باید بدانید

زمان مطالعه 3 دقیقه

کارت‌های اعتباری ابزارهای مالی بسیار با ارزشی هستند، البته اگر به درستی مورد استفاده قرار گیرد. این کارت‌ها در حقیقت مانند نوعی وام ضروری می‌باشد که در مواقعی که نیاز شدید دارید می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. همچنین کارت‌های اعتباری در مسافرت می تواند باعث راحتی و آسودگی شما شود به خصوص در مواقعی که نیاز دارید مبلغ قابل توجهی را با خود حمل کنید. اما آیا می‌دانید استفاده از این کارت‌های اعتباری دارای یکسری هزینه است که باید پرداخت کنید؟ آیا مایلید تا با این هزینه آشنا شوید؟ در این مقاله با اول پرداخت همراه شوید تا شما را با انواع هزینه کارت های اعتباری آشنا نمائیم.

انواع هزینه کارت های اعتباری کدامند؟

دارندگان کارت‌های اعتباری که به طور ماهانه کارت‌های خود را شارژ می‌کنند و به راحتی تنها با حمل یک قطعه‌ی پلاستیکی در جیب خود از خدمات این نوع کرات بهره‌مند می‌شوند، باید بدانند که استفاده از این کارت‌ها رایگان نمی‌باشد و علاوه بر هزینه‌های مالی که برای استفاده از آن در نظر گرفته شده است، شرکت‌های صادر کننده‌ی آن بسته به استراتژی‌های مدیریتی و خدماتی که برای کاربران ارائه می‌دهند، هزینه‌هایی را در نظر گرفته‌اند. در ادامه انواع هزینه کارت‌های اعتباری را به همراه توضیحات مختصری برای شما بیان خواهیم کرد.

هزینه‌های مالی

هزینه‌های مالی، مانند دیگر انواع هزینه کارت های اعتباری ، برای حساب شما مبلغ ثابتی نمی‌باشد. در عوض ، این هزینه‌ها بسته به نرخ سود کارت اعتباری شما و میزان موجودی شما از یک ماه به ماه دیگر پس از پایان مهلت دوره مشخص می‌شود و در هر ماه با ماه دیگر ممکن است متفاوت باشد.

توجه کنید که مهلت دوره عبارتست از مدت زمانی که پس از تاریخ بیانیه خود مهلت دارید تا پرداخت هزینه اعتبار کارت را انجام دهید، قبل از اینکه کارت شما مجددا شارژ شود که این زمان بین 21 تا 25 روز است.

هزینه کارت های اعتباری
هزینه کارت های اعتباری

هزینه‌های سالانه

این هزینه‌ها توسط شرکت‌های صارد کننده کارت‌های اعتباری مشخص می‌شود و هر نوع کارت اعتباری این نوع هزینه را ندارد، تنها کارت‌های اعتباری که مزایای بسیاری را برای کاربران در نظر گرفته‌اند، دارای هزینه‌ی سالانه نیز می‌باشند.

هزینه تراکنش‌های خارجی

اگر از ایالات متحده آمریکا خارج شوید و بخواهید از کارت اعتباری خود در آن کشورها استفاده کنید، برای انجام تراکنش‌ها در آنجا باید هزینه‌ای را بپردازید. این هزینه معمولا بین 2 تا 3 درصد مبلغ خرید شما می‌باشد.

پیش پرداخت نقدی

برخی از کارت‌های اعتباری این امکان را برای کاربران فراهم کرده‌اند تا بتوانند مبلغی را که قرار است به کارت اعتباری آن‌ها افزوده شود را از قبل به صورت نقدی دریافت کنند. این پیش پرداخت نقدی معمولا با با نرخ سود جداگانه و همچنین بیشتری نسبته به نرخ استاندارد برای دارنده‌ی کارت اعتباری محسوب می‌شود.

هزینه کارت های اعتباری
هزینه کارت های اعتباری

هزینه‌های دیرکرد

این هزینه‌ای است که شما باید بابت تاخیر پرداخت در موعد مقرری که برای پرداخت مالی کارت اعتباری در نظر گرفته شده است، بپردازید و مبلغی که برای آن در نظر گرفته شده است، بین 28 دلار تا 39 دلار متغیر است. هزینه‌ی دیرکرد نیز یکی دیگر از انواع هزینه کارت های اعتباری می‌باشد.

توجه نمائید که با توجه به میزان تورم سالیانه، این مبلغ دچار تغییر خواهد شد.

هزینه‌ی انتقال مانده حساب

هزینه‌ی انتقال مانده حساب یکی دیگر از انواع هزینه کارت های اعتباری می‌باشد. بسیاری از شرکت‌های صادر کننده کارت‌های اعتباری برای دارندگان این کارت امکانی را فراهم می‌کنند که بتوانند موجودی کارت خود را انتقال دهند.

امتیاز 5/5 - از 1 رای

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تومان (IRT)
()
پرداخت می‌کنید
()
تومان (IRT)
دریافت می‌کنید
1 = IRT