وبلاگ غذایی

چگونه در 10 مرحله ساده یک وبلاگ غذایی راه اندازی کنیم

ما برای اکثر افراد استفاده از وردپرس با هاستینگر را برای راه اندازی وبلاگ توصیه می کنیم زیرا راه اندازی آن آسان است و دارای بسیاری از ویژگی ها و ابزارهای کاربر پسند است. شما می توانید با 1.99 دلار در ماه استفاده از هاستینگر و وردپرس شروع کنید. وبلاگ غذایی را با این آموزش راه اندازی کنید.

اگر عاشق آشپزی، عکاسی و تدریس هستید، احتمالاً راه اندازی یک وبلاگ در مورد غذا به ذهن شما خطور کرده است. شما می توانید همزمان در حین انجام کاری که دوست دارید مخاطب خود را ایجاد کنید و در نهایت از این طریق کسب درآمد کنید. اما راه‌اندازی یک وبلاگ ممکن است دشوار باشد مگر اینکه راهنما و ابزار مناسبی داشته باشید.

5 تا از بهترین پلتفرم های وبلاگ نویسی برای راه اندازی یک وبلاگ غذایی

هنگامی که وبلاگ خود را راه اندازی کردید، باید از یک پلتفرم وبلاگ نویسی با میزبانی و نام دامنه استفاده کنید. در ادامه به بهترین پلتفرم های وبلاگ نویسی میپردازیم.

WordPress with Hostinger : به طور کلی بهترین

Wix : بهترین برای افراد مبتدی که میخواهند یک وبلاگ حرفه ای ایجاد کنند

Squarespace : بهترین برای هنرمندان و طراحان

لینکدین : بهترین برای شبکه سازی

Medium : بهترین پلتفرم نویسندگی برای یک مخاطب داخلی

یک وبلاگ غذایی را در 10 مرحله آسان راه اندازی کنید

راه اندازی یک وبلاگ ممکن است پیچیده به نظر برسد، اما اگر آن را گام به گام پیش ببرید و از ابزارهای مناسب استفاده کنید، آسان است. در ادامه 10 مرحله ساخت یک وبلاگ را توضیح میدهیم.

  • در هاستینگر ثبت نام کنید
  • یک بازار هدف را انتخاب کنید
  • نام وبلاگ را انتخاب کنید
  • سایت خود را راه اندازی کنید و SSL خود را فعال کنید
  • شبکه اجتماعی خود را راه اندازی کنید
  • وبلاگ خود را شخصی سازی کنید
  • صفحات درباره من را به وبلاگ خود اضافه کنید
  • افزونه ها را اضافه کنید
  • صفحات حقوقی را اضافه کنید
  • پنج پست اول خود را ایجاد کنید

در این راهنما ما از هاستینگر به عنوان پلتفرم وبلاگ نویسی خود استفاده می کنیم، زیرا برای وبلاگ نویسان جدیدتر مقرون به صرفه و استفاده از آن آسان است. بعلاوه می توانید با حداقل 1.99 دلار در ماه از این پلتفرم استفاده کنید.

مرحله 1: با وردپرس در هاستینگر ثبت نام کنید

اولین کاری که باید قبل از ایجاد یک وبلاگ انجام دهید این است که هاستینگ وب و سایت خود را راه اندازی کنید. اگر به صفحه اصلی هاستینگر بروید، می توانی

د با کلیک کردن بر روی Hosting در نوار منو و سپس WordPress Hosting برای یک حساب کاربری ثبت نام کنید.

سپس طرح میزبانی خود را انتخاب کنید. هاستینگر اغلب در طول سال دارای تخفیف است. بنابراین حتما تخفیفات را بررسی کنید. ما توصیه می کنیم طرح Starter وردپرس را انتخاب کنید زیرا برای سال اول به یک دامنه رایگان دسترسی خواهید داشت و همه چیزهایی را که برای راه اندازی یک وبلاگ نیاز دارید را ارائه میدهد.

سپس انتخاب خود را به سبد خرید اضافه کنید و تعیین کنید برای چند ماه می خواهید مشترک شوید. هر چه مدت بیشتری تعیین کنید تخفیف بیشتری دریافت می کنید، اما بهتر است که با یک سال شروع کنید، زیرا نمی دانید که آیا وبلاگ شما موفق خواهد شد یا خیر. سپس اطلاعات پرداخت خود را اضافه کرده و طرح خود را خریداری کنید. اکنون شما آماده شروع کار با وردپرس و راه اندازی وبلاگ خود هستید. می توانید وارد حساب هاستینگر و داشبورد خود شوید و تنظیمات را مشاهده کنید.

مرحله 2: یک بازار هدف انتخاب کنید

قبل از اینکه وبلاگ خود را راه اندازی کنید، باید مدتی را صرف برنامه ریزی کنید. این برنامه ریزی شامل بررسی این است که جایگاه شما چیست و مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند. اگرچه وبلاگ غذا در حال حاضر یک حوزه فعالیت است، اما دسته بندی های گسترده ای دارد. اگر می‌خواهید وبلاگتان موفق شود، باید آن را محدودتر کنید تا مخاطب جذب کنید.

به عنوان مثال میتوانید روی غذای گیاهی تمرکز کنید. هرچه بتوانید جایگاه و زیرشاخه خود را واضح تر تعیین کنید، ارتباط با مخاطبان آسان تر خواهد بود و برند شما بهتر دیده میشود.

هنگامی که در مورد جایگاه خود تصمیم گرفتید، باید به این فکر کنید که چه نوع افرادی به آن علاقه مند خواهند شد. برای مثال اگر در مورد رستوران های لوکس می نویسید، سرآشپزها و منتقدان غذا مخاطب هدف هستند. هرچه بیشتر در مورد مخاطبان و جایگاه خود بدانید، برندسازی وبلاگ و بازاریابی در رسانه های اجتماعی آسان تر خواهد بود.

مرحله 3: نام وبلاگ را انتخاب کنید

پس از تعیین بازار هدف میتوانید نام وبلاگ خود را انتخاب کنید. این نام دامنه شما نیز خواهد بود و اینگونه است که مردم شما را به صورت آنلاین پیدا خواهند کرد. شما باید نام مناسبی انتخاب کنید که نشان دهنده جایگاه و برند شما باشد، اما موارد دیگری نیز وجود دارد که باید در نظر بگیرید.

  • نامی را انتخاب کنید که مربوط به غذا و بازار هدف شما باشد
  • نامی را انتخاب کنید که کوتاه باشد و به راحتی به خاطر سپرده شود
  • نامی را انتخاب کنید که املا و تایپ آن آسان باشد
  • نام وبلاگی را انتخاب کنید که دامنه در دسترس داشته باشد
  • نام دامنه com. را انتخاب کنید زیرا فعالسازی کسب درآمد آن آسان تر است
  • نام وبلاگی را انتخاب کنید در همه پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی در دسترس باشد.
  • نامی را انتخاب نکنید که شبیه به سایر وبلاگ ها و برندها باشد.
  • هاستینگر یک جستجوی نام دامنه دارد که به شما می گوید دامنه شما در دسترس است یا خیر.

استفاده از نام دامنه مشابه و وبلاگ دیگری می تواند وسوسه انگیز باشد. با این حال توصیه می‌کنیم این کار را نکنید، زیرا زمانی که می‌خواهید از وبلاگ خود کسب درآمد کنید، اگر نام شما بیش از حد به نام شخص دیگری شبیه باشد، با مشکل کپی رایت مواجه میشوید.

بهتر است در ابتدا از این کار اجتناب کنید و نام متمایزی را برای خود انتخاب کنید. تا مجبور نباشید وسط راه آن را تغییر دهید و مخاطبان خود را از دست دهید. پس از تصمیم گیری در مورد نام دامنه و اطلاع از موجود بودن آن بهSet Up در داشبورد هاستینگر خود بروید و دامنه رایگان خود را اضافه کنید. سپس Build a New Website را انتخاب کنید و به مرحله بعدی بروید.

مرحله 4: سایت خود را راه اندازی کنید و SSL خود را فعال کنید

وقتی کارهای مقدماتی وبلاگ خود را انجام دادید، آماده راه اندازی سایت خود هستید. در راه اندازی هاستینگر خود پس از انتخاب ساختن یک وب سایت جدید از شما خواسته می شود که یک پلتفرم میزبانی انتخاب کنید. وردپرس را انتخاب کنید، سپس یک لاگین و رمز عبور برای حساب وردپرس خود ایجاد کنید.

در مرحله بعد از شما خواسته می شود که یک تم یا یک طرح را انتخاب کنید. می توانید از نوار جستجو برای جستجوی طرح بندی وبلاگ استفاده کنید. می‌توانید بعداً طرح‌بندی خود را ویرایش کنید و تم خود را تغییر دهید، اما در ابتدا استفاده از یک تم از پیش ساخته شده همه چیز را بسیار آسان‌تر می‌کند، به خصوص اگر در وبلاگ‌نویسی تازه کار هستید.

هنگامی که تم خود را انتخاب کردید، به صفحه ای هدایت میشوید که سایت شما آماده است. قبل از اینکه به داشبورد وردپرس خود بروید، باید مطمئن شوید که گواهی SSL شما نصب شده است. به گزینه ی Control Panel بروید و روی Manage Site کلیک کنید.

اگر میخواهید SSL خود را تنظیم کنید، روی دکمه زرد رنگFinish Domain Registration کلیک کنید. سپس فقط باید تمام جزئیات خود را مانند نام، آدرس، شماره تلفن و غیره اضافه کنید. پس از پایان کار روی Set Up کلیک کنید و سپس Continue to Control Panel را بزنید.

سپس به بخش Hosting در نوار منوی بالا بروید و Manage را در کنار وب سایت خود انتخاب کنید. به صفحه حساب میزبانی هدایت می‌شوید. آیکون SSL را پیدا کنید و روی آن کلیک کنید. سپس روی Set Up و سپس Activate و Install کلیک کنید. سایت شما اکنون راه اندازی شده و آماده سفارشی سازی است.

مرحله 5: شبکه اجتماعی خود را راه اندازی کنید

قبل از ویرایش وبلاگ خود شبکه های اجتماعی را با نام وبلاگ خود راه اندازی کنید. حتی اگر فکر میکنید در شبکه اجتماعی فعالیت نخواهید کرد باز هم باید یک حساب تجاری رایگان در هر کدام ایجاد کنید. این کار به جلوگیری از استفاده دیگران از نام برند و کمک به ایجاد ثبات در برند شما برای بازاریابی یا کسب درآمد کمک خواهد کرد.

اکثر رسانه‌های اجتماعی گزینه business accounts رایگان را ارئه میدهند که باعث می‌شود حرفه‌ای‌تر به نظر برسید و به شما امکان می‌دهد آمارهای مربوط به وبلاگ و کسب‌وکارتان را ارزیابی کنید. همچنین می‌توانید پس از راه‌اندازی وبلاگ خود آدرس شبکه های اجتماعی را مستقیماً به پروفایل خود اضافه کنید.

هنگامی که حساب های شبکه های اجتماعی را برای وبلاگ خود ایجاد کردید، می توانید به داشبورد هاستینگر خود برگردید و به مرحله 6 بروید.

مرحله 6: وبلاگ خود را سفارشی سازی کنید

وقتی تمام تنظیمات فنی را انجام دادید، می توانید ویرایش وبلاگ خود را شروع کنید. شما می‌توانید با تایپ URL خود به سایت خود بروید و به آن نگاه کنید. این به شما ایده می‌دهد که وبلاگ خود را از نظر ظاهری و فنی بررسی کنید.

سپس با افزودن wp-admin/ به انتهای URL خود به داشبورد وردپرس خود بروید. از اینجا می‌توانید وبلاگ خود را ویرایش کنید، یک تم جدید انتخاب کنید و افزونه‌ها را اضافه کنید.

اگر به Appearance بروید، این گزینه را خواهید داشت که یک تم جدید انتخاب کنید. اگر هیچ یک از تم های پیشنهادی هاستینگر را دوست ندارید، می توانید یک تم دیگر انتخاب کنید. همچنین می توانید یک تم از پیش ساخته شده را از طریق وردپرس یا از طریق برنامه شخص ثالث دیگری خریداری کنید و سپس آن را آپلود کنید.

وبلاگ غذایی

وبلاگ غذایی

شما می توانید بسیاری از تم های مقرون به صرفه را پیدا کنید و در سایت هایی مانند Etsy بارگذاری کنید. هنگامی که تم را خریداری کردید، دستورالعمل های دقیقی در مورد نحوه اضافه کردن تم به سایت وردپرس به شما می دهند.

اگر از تم وردپرس یا Elementor یا یک تم پولی استفاده کردید باید رنگ ها، فونت و متن را متناسب با برند و وبلاگ خود تغییر دهید. همچنین می توانید تصاویر خود یا تصاویر استوک رایگان از سایت هایی مانند Unsplash را اضافه کنید تا سایت خود را منحصر به فرد کنید. هنگامی که ظاهر وبلاگ خود را تغییر دادید به مرحله 7 بروید.

مرحله 7: صفحه درباره من را به وبلاگ خود اضافه کنید

هنگامی که ظاهر وبلاگ خود را تنظیم کردید، باید صفحه درباره من را نیز به سایت اضافه کنید. میتوانید از سایر وبلاگ ها برای نوشتن این صفحه استفاده کنید. تصمیم گیری در مورد اینکه چه چیزی بنویسید ممکن است به کمی تحقیق نیاز داشته باشد. برای معرفی وبلاگ خود به افراد باید صفحه درباره من و صفحه تماس را به صفحه اصلی خود اضافه کنید.

برای ایده گرفتن میتوانید وبلاگ های مشابه و مورد علاقه خود را بررسی کنید و ببینید چه نوع اطلاعاتی را در صفحه اصلی قرار می دهند؟ در صفحه درباره خود چه نوشته اند؟

البته کپی و پیست کردن محتوا یک مشکل بزرگ است. ممکن است با مشکلات حقوقی بزرگی روبه‌رو شوید، اما می‌توانید از وبلاگ‌های دیگر برای ایده گرفتن استفاده کنید. از اینکه شخصیت شما در محتوای شما بدرخشد نترسید زیرا مردم دوست دارند هنگام بازدید از وبلاگ با صدا و شخصیت نویسنده آشنا شوند. با استفاده از ابزار رایگانی مانند Grammarly میتوانید املای کلمات را بررسی کنید.

مرحله 8: افزونه ها را اضافه کنید

در مرحله بعد باید چند افزونه به وبلاگ خود اضافه کنید. پلاگین یا افزونه ها اساساً ابزارهای کوچکی هستند که به سایت خود اضافه می کنید و به شما در عملکردهای کوچک مانند داشتن فرم مشترک ایمیل، توقف نظرات اسپم یا افزایش سرعت سایت کمک می کنند. به احتمال زیاد هنگامی که برای اولین بار وردپرس را راه اندازی می کنید، برخی از افزونه ها از قبل وجود دارند.

برای مشاهده افزونه های فعال خود به داشبورد وردپرس خود بروید و افزونه ها را انتخاب کنید. سپس فهرستی از افزونه‌هایی را که دارید مشاهده میکنید و با گزینه Add New میتوانید افزونه جدید اضافه کنید.

اگر روی Add New کلیک کنید، می‌توانید افزونه‌های مختلف را جستجو کنید یا پلاگین خود را آپلود کنید. هیچ قانون مشخصی در مورد پلاگین هایی که نیاز دارید وجود ندارد، اما افزونه های زیرا در نظر بگیرید.

یک پلاگین ضد اسپم مانند Akismet Anti-Spam برای جلوگیری از نظرات مزاحم در پست های شما

یک افزونه کش مانند WP Fastest Cache برای بهینه سازی سرعت وبلاگ شما

یک افزونه پشتیبان مانند Updraft برای وقتی که وبلاگ شما دچار مشکل شود.

Yoast SEO که به شما در ایجاد پست های بهینه برای موتورهای جستجو کمک می کند

یک پلاگین بنر کوکی مانندCookie Notice تا بتوانید با قوانین اینترنت مطابقت داشته باشید

اضافه کردن افزونه ها به اینکه چه ویژگی هایی را می خواهید به وبلاگ خود اضافه کنید بستگی دارد. هنگامی که افزونه های خود را اضافه کردید، می توانید به مرحله بعدی بروید.

مرحله 9: صفحات حقوقی را اضافه کنید

قدم بعدی برای راه اندازی وبلاگ غذایی خود اضافه کردن صفحات قانونی است. این صفحات شامل صفحاتی مانند حریم خصوصی و شرایط و ضوابط هستند که برای هر وب سایت مورد نیاز است.

این صفحات در واقع فقط برای محافظت از شما و مخاطبان شما در برابر هر مشکلی هستند. سیاست حفظ حریم خصوصی به کاربران امکان می دهد تا بدانند داده های آنها چگونه مدیریت می شود و از کدام افزونه های شخص ثالث استفاده می کنند. این صفحات توسط قانون برای بسیاری از کشورها و ایالت ها الزامی است، بنابراین مطمئن شوید که آن را دارید.

بسیاری از کشورها نیز به شرایط و ضوابط شما نیاز دارند، و اینها فقط به مخاطبان شما اجازه می‌دهد تا بدانند چه قوانینی برای وبلاگ خود دارید، مثلاً چند ساله باید به آن دسترسی داشته باشد یا اینکه آیا تصاویر شما برای استفاده عمومی رایگان است.

برای این صفحات می‌توانید به راحتی میتوانید از Termly یا Terms Feed برای دریافت الگوها استفاده کنید و جزئیات خود را اضافه کنید.. اگر می خواهید مطمئن شوید که صفحات حقوقی شما درست است، همیشه باید با یک کارشناس حقوقی مشورت کنید.

مرحله 10: پنج پست اول خود را ایجاد کنید

آخرین مرحله این است که شروع به تولید محتوا کنید! شما می توانید سایت خود را بدون محتوا راه اندازی کنید، اما بهتر است قبل از شروع بازاریابی یا اشتراک گذاری آن با دوستان و خانواده سعی کنید 5 تا 10 محتوا را در وبلاگ قرار دهید.

این بخش سرگرم کننده است زیرا شما می توانید بر اساس تحقیقات بازار ایده های خود را در مورد محتوایی که می خواهید بنویسید، طوفان فکری کنید. یک ایده خوب این است که با یک موضوع شروع کنید و بعد پست های مرتبط با آن را منتشر کنید.

به عنوان مثال اگر یک پست وبلاگ در مورد دستور پخت سوپ گوجه فرنگی مینویسید، می توانید پست دیگری در مورد پنج دستور غذای زمستانی بنویسید. سپس این پست‌ها می‌توانند به یکدیگر پیوند داده شوند که باعث می‌شود مخاطبان راحت‌تر در وبلاگ شما جستجو کنند و مدت بیشتری در آن خواهند ماند.

وقتی پنج محتوا را ایجاد کردید، قبل از اینکه آنها را در وبلاگ خود آپلود کنید، باید آنها را چند بار ویرایش کنید و تعدادی عکس باکیفیت از غذا به آن اضافه کنید. برای آپلود پست‌ها کافیست به Post در داشبورد وردپرس خود بروید و Add New را اضافه کنید. سپس می توانید مطالب و تصاویر خود را اضافه کرده و پست ها را منتشر کنید.

راه اندازی یک وبلاگ غذایی

راه اندازی یک وبلاگ غذایی لازم نیست حتما سخت باشد و هنگامی که وبلاگ خود را ساختید، تنها چیزی که باید نگران آن باشید پختن غذای خوب و نوشتن پست های عالی است. سخت‌ترین بخش راه‌اندازی یک وبلاگ جنبه‌های فنی است. بعد از آن میتوانید به کسب درآمد از وبلاگ خود، فروش کتاب های الکترونیکی و رشد برند خود فکر کنید.

امتیاز دهید

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تومان (IRT)
()
پرداخت می‌کنید
()
تومان (IRT)
دریافت می‌کنید
1 = IRT
نوروز ۱۴۰۴