شغل IT بدون نیاز به برنامه نویسی

9 شغل IT که نیاز به برنامه نویسی ندارند

اگر می‌خواهید بخشی از حوزه فناوری باشید ولی کدنویسی بلد نیستید، ناامید نشوید. مشاغل زیادی برای افراد بدون مهارت کدنویسی وجود دارد! شغل IT بدون نیاز به برنامه نویسی را بشناسید.

فناوری بدون شک صنعت آینده است. اگر شما یکی از میلیون ها جوانی هستید که می‌خواهید وارد حرفه مورد علاقه خود شوید، ممکن است از خود بپرسید که اگر کدنویسی را دوست ندارید، چه کاری انجام دهید؟

برنامه نویسی برای همه مناسب نیست. این مهارت نیاز به نوع بسیار خاصی از ذهن تحلیلگر دارد و فرآیند یادگیری می‌تواند دشوار باشد. برای دستیابی به موفقیت نیازی به مدرک رسمی ندارید، و بسیاری از مشاغل علوم کامپیوتر بدون نیاز به کدنویسی وجود دارد که می‌توانید از میان آنها انتخاب کنید.

1.شغل IT بدون نیاز به برنامه نویسی: طراح

کدنویسی می‌تواند از بسیاری جهات یک تجارت باطنی باشد، اما طراحی گرافیکی تماماً به ظاهر یک محصول مربوط می‌شود. اگر به هنر علاقه دارید و می‌خواهید در فناوری شرکت کنید، ممکن است بخواهید طراح شوید. چندین زمینه وجود دارد که می‌توانید در آنها تخصص کسب کنید.

برای مثال، می‌توانید محصولات و بسته بندی را برای شرکت ها طراحی کنید. همچنین ممکن است به طراحی تبلیغات و تصویربرداری برند یا حتی صفحات وب علاقمند باشید.

2. متخصصان UX و UI

برخی از بارزترین کارهای فناوری بدون کدنویسی، توسعه تجربه کاربری (UX) و رابط کاربری (UI) هستند. مشاغل UX و UI این پتانسیل را دارند که یکی از کامل ترین و معنادارترین مشاغل فنی باشند که شامل کدنویسی نمی‌شوند. اگر تا به حال این سوال را پرسیده باشید که “من کدنویسی را دوست ندارم چه کار کنم؟” طراحی UX یا UI ممکن است پاسخ شما باشد.

زمانی که وبسایت ها و برنامه ها در حال توسعه هستند، متخصصان UX/UI قالب ها و ماکت ها را ترسیم می‌کنند. سپس آنها را بر روی کاربران آزمایش می‌کنند و به طراحان امکان می‌دهند تا دستورالعمل هایی را برای تکمیل رابط کاربری اجرا کنند تا آن را کامل نشان دهند. این یک راه عالی برای شاغل شدن بدون نیاز به مهارت های کدنویسی است.

چندین شغل در این دسته قرار می‌گیرند که هر کدام به نحوه تعامل کاربران با یک وبسایت یا برنامه مربوط می‌شود. این شغل ها شامل مهارت هایی در طراحی، روان شناسی، تعامل انسان و رایانه (HCI) و غیره است.

کارشناسان UX از طیف گسترده ای از زمینه ها سر در می‌آورند. آنها مدرک دانشگاهی هم دارند، اغلب در سطح کارشناسی ارشد، مانند HCI تحصیل می‌کنند. هنگامی که از آنها پرسیده شد که کدام مهارت ها بیشتر مفید هستند، برخی از پاسخ های رایج عبارت بودند از طراحی وب، نویسندگی، برنامه نویسی، روانشناسی، طراحی و روش تحقیق.

3.شغل IT بدون نیاز به برنامه نویسی: تحلیلگر کسب و کار

از بیرون، ممکن است به نظر برسد که چرخه توسعه نرم افزار ساده است. با این حال، یک محصول عالی بیشتر از کدنویسی عالی، نیازمند ارتباط با مشتری است. خواسته های مشتری به ندرت مستقیماً به یک مدل فنی سالم تبدیل می‌شود.

اینجاست که تحلیلگر کسب و کار وارد می‌شود و شکاف بین نیازهای مشتری و توانایی توسعه دهنده را پر می‌کند. با به دست آوردن درک کاملی از آنچه که مشتری می‌خواهد، تحلیلگر کسب و کار آن الزامات را به طرحی شامل آنچه امکان پذیر است تبدیل می‌کند.

برای کسانی که از احساس دیپلمات بودن و مصالحه لذت می‌برند، تجزیه و تحلیل یکی از جذاب ترین مشاغل خواهد بود.

4.شغل IT بدون نیاز به برنامه نویسی: مدیر پروژه یا مدیر برنامه

شغل IT بدون نیاز به برنامه نویسی

شغل IT بدون نیاز به برنامه نویسی

اگرچه مدیران پروژه و مدیران برنامه هر دو مشاغل فناوری بدون کدنویسی هستند، اما معمولاً به سطح بالاتری از درک پروژه یا دامنه نیاز دارند.

مدیران پروژه به ندرت خود کد منبع را لمس می‌کنند. در عوض، آنها مسئول پروژه های خاص هستند. آنها اولویت ها و کار چندین تیم را به طور همزمان هماهنگ می‌کنند. کدنویسان و برنامه نویسان، بایستی مراحل پیشرفت کار را طبق برنامه به مدیر پروژه توضیح دهند.

مدیران برنامه همین کار را در سطوح بالاتر در سلسله مراتب شرکت انجام می‌دهند. آنها ممکن است به طور همزمان بر بسیاری از مدیران پروژه نظارت داشته باشند و در طول زمان برای پیشبرد اهداف کلی شرکت تلاش کنند. این تلاش می‌تواند شامل کمک به رهبران اجرایی در تعیین بهترین مسیر توسعه در محصولات مختلف باشد.

به طور معمول، آنها از نزدیک با مدیران پروژه همکاری می‌کنند تا بر پیشرفت کار نظارت کنند. آنها کشتی را هدایت می‌کنند. این امر مدیریت برنامه را به یکی از مهمترین مشاغل فناوری تبدیل می‌کند.

هر دو شغل مرتبط با علوم کامپیوتری هستند در حالی که نیازی به کدنویسی ندارند، اما بهترین مدیران، برنامه نویسان را درک می‌کنند و اطمینان حاصل می‌کنند که نیازهای آنها برآورده می‌شود.

5.شغل IT بدون نیاز به برنامه نویسی: نگارش فنی

اگر استعداد شما در ساختن نثر مختصر و مفید نهفته است، نویسندگی فنی یکی از بهترین مشاغل است. برنامه های کاربردی یا پایگاه های داده را فراموش کنید. برنامه ها، وبسایت ها، اسکریپت ها و تقریباً هر نوع محصول دیگری به نگارش اسناد نیاز دارند.

نگارش فنی می‌تواند شامل دستورالعمل هایی برای کاربران، الزامات توسعه دهندگان، بیانیه های مطبوعاتی، گزارش های فنی، مشخصات، یا سایر اسناد متفرقه باشد. آگاه بودن، مختصر بودن، توصیفی بودن و سازماندهی خوب، همگی مهارت های بسیار مفیدی هستند که در این شغل باید داشته باشید. این شغل را می‌توان به صورت فریلنسری هم انجام داد.

اگر دانش شما گسترده است، نوشتن فنی یکی از بهترین مشاغل برای مهندسان نرم افزار است.

6. مدیر سیستم

شغل IT بدون نیاز به برنامه نویسی

شغل IT بدون نیاز به برنامه نویسی

اگر بتوانید راه خود را برای راه اندازی یک سیستم تلفن اداری بیابید، مشاغل IT زیادی خواهید یافت که اصلاً نیازی به کدنویسی ندارند.

“Sysadmins” که معمولاً به آنها گفته می‌شود، اغلب به عنوان دستیاران بخش فناوری اطلاعات در نظر گرفته می‌شوند. آنها همه چیز را پوشش می‌دهند، از جعبه گشایی و راه اندازی تجهیزات گرفته تا آنلاین کردن سرور ایمیل در صورت قطعی. به عنوان یک sysadmin، ممکن است مجبور شوید از فایل ها در کل شرکت نسخه پشتیبان تهیه کنید یا فایروال هایی برای محافظت از شبکه ایجاد کنید.

این یک کار شلوغ است. با این حال، آیا به کدنویسی نیاز دارد؟ در بسیاری از موارد، به هیچ وجه. برخی از شرکت ها چندین مدیر سیستم با تخصص های مختلف دارند. شرکت های دیگر، دارای مدیر سیستم واحد هستند تا تمام پروژه ای را که لازم است انجام دهند.

مدیر سیستم های موفق دارای طیف گسترده ای از مهارت ها هستند. شامل مهارت های مردمی است که هنگام کار با همکاران ناامید، ضروری است. معمولاً کدنویسی مستقیم لازم نیست، اما داشتن تجربه برنامه نویسی مفید خواهد بود. حداقل، شما نیاز به درک کاملی از نحوه کارکرد خط فرمان یک کامپیوتر دارید.

البته مشاغل IT دیگری نیز وجود دارند که نیازی به کدنویسی ندارند، مانند پشتیبانی دسکتاپ و اپراتور. با این حال، بسیاری مدیریت سیستم را یکی از بهترین مشاغل فناوری اطلاعات می‌دانند.

7. بازاریابی و فروش

تقریباً هدف هر شرکت فناوری کسب درآمد است، به این معنی که آنها نیاز به فروش محصولات دارند. این بدان معناست که افرادی که مهارت های بازاریابی و فروش آن محصولات را دارند، تقاضای بالایی دارند. دو حوزه ممکن است مورد علاقه شما باشد: بازاریابی و فروش.

مشاغل فنی زیر به کدنویسی نیاز ندارند:

  • بهینه سازی موتور جستجو
  • بازاریابی موتورهای جستجو
  • بازاریابی محتوا
  • بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی

8. روزنامه نگاری فناوری / وبلاگ نویسی فناوری

اگر علایق شما به شدت گسترده است، می‌توانید به عنوان یک روزنامه نگار فناوری یا وبلاگ نویس فناوری درباره هر چیزی از داده و امنیت گرفته تا بازی و برنامه ها بنویسید. هر دو این مشاغل برای فارغ التحصیلان علوم کامپیوتر مناسب هستند.

وبلاگ نویسی و روزنامه نگاری فناوری انواع سبک های نوشتن و پلتفرم های انتشار را پوشش می‌دهد. ممکن است در حال مصاحبه با استارت آپ ها و سهامداران آنها باشید. از طرف دیگر، ممکن است ایده های پیچیده هی را از طریق توضیحات ساده به کاربران عادی منتقل کنید. هر کس یک مخاطب و یک هدف دارد، رساندن مطلب به مخاطب.

روزنامه نگاری فناوری با رشد صنعت، رونق یافته است. این یکی از هیجان انگیزترین حرفه های علوم کامپیوتر برای کسانی است که می‌خواهند از کدنویسی فرار کنند.

9.شغل IT بدون نیاز به برنامه نویسی: تست نرم افزار و بازی

شغل IT بدون نیاز به برنامه نویسی

شغل IT بدون نیاز به برنامه نویسی

این شغل شامل تست همه انواع برنامه ها و خدمات، از ابزارهای مدیریت ماشین های صنعتی گرفته تا بازی های جدید را شامل می‌شود. تست کردن می‌تواند یکی از رقابتی ترین مشاغل فنی باشد که نیازی به کدنویسی ندارد، به خصوص اگر می‌خواهید بازی های ویدیویی را آزمایش کنید.

تست هر نوع نرم افزار شامل اجرای سناریوهای مختلف در برنامه و بررسی پاسخ های صحیح یا غلط است. شما باید اشکالات را پیدا کنید و آنها را گزارش کنید تا توسعه دهندگان بتوانند آنها را برطرف کنند. تنها مهارتی که واقعاً به آن نیاز دارید این است که بتوانید اسکرین شات بگیرید یا کد خطا را به دقت یادداشت کنید.

این شغل با اینکه بسیار سرگرم کننده به نظر می‌رسد، اما آزمایش به معنای چیزی فراتر از نصب و اجرا کردن است.

بدون کدنویسی یک شغل فنی بگیرید

اینکه کدنویسی را دوست ندارید به این معنی نیست که نمی‌توانید در بخش فناوری شغلی داشته باشید. کارهای نرم افزاری زیادی بدون نیاز به کد نویسی وجود دارد که می‌توانید آنها را دنبال کنید. شما می‌توانید برای هر یک از این مشاغل درخواست دهید.

اگر بخواهید سخت کار کنید و خودتان را ثابت کنید، این 9 حوزه و برخی دیگر به روی شما باز است. همانطور که گفته شد، آشنایی با اصول برنامه نویسی می‌تواند بسیار مفید باشد. با این حال، برای بسیاری از این مشاغل، نیازی به دانستن چیزی فراتر از اصول اولیه نخواهید داشت.

امتیاز 3.9/5 - از 7 رای

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تومان (IRT)
()
پرداخت می‌کنید
()
تومان (IRT)
دریافت می‌کنید
1 = IRT