در اینجا چیزی است که می توانید انجام دهید تا تلاش کنید و به یک مسابقه نزدیک برسید. وقتی نام دامنه مورد نظر در دسترس نیست باید چه کاری انجام دهیم؟
چه در حال راه اندازی یک کسب و کار کوچک یا راه اندازی یک وبلاگ باشید، انتخاب نام دامنه مناسب می تواند به شما کمک کند حضور آنلاین قوی داشته باشید و با مخاطبان هدف خود ارتباط برقرار کنید. گفتنی است، با توجه به تعداد وبسایتهایی که در آنجا وجود دارد، شانس خوبی وجود دارد که نام دامنه مورد نظر شما گرفته شود.
خبر خوب این است که کارهای زیادی وجود دارد که می توانید برای عبور از این چالش و یافتن نام دامنه ای مناسب برای برند خود انجام دهید. در اینجا چند گزینه وجود دارد که ممکن است بخواهید در نظر بگیرید.
1. از یک برنامه افزودنی متفاوت استفاده کنید
در گذشته، شما معمولاً مجبور بودید بین پسوند نام دامنه .com و .org (که TLD نیز نامیده می شود) انتخاب کنید. اما TLD های جایگزین متعددی در حال حاضر در دسترس هستند، از گزینه های کاربردی تر .info و .tech تا موارد ماجراجویانه مانند .guru، .cafe، و حتی .ninja!
این گزینههای جایگزین به شما این فرصت را میدهند که یک نام دامنه تاثیرگذارتر و متمایزتر ایجاد کنید که به مخاطبان هدف شما بگوید چه کاری انجام میدهید. علاوه بر این، یک پسوند نام دامنه جایگزین به تلاشهای سئو یا حضور جستجوی شما آسیبی نمیزند.
بنابراین، برای مثال، اگر نام دامنه «YourFavoriteFlorist» را با TLD .com میخواهید، اما در دسترس نیست، میتوانید در عوض از «YourFavorite.florist» استفاده کنید.
در اینجا نمونه ای از یک استودیوی یوگا است که دارای پسوند .yoga است! این نام توجه شما را به خود جلب می کند و نشان دهنده تخصص برند است.
2. آزمایش با مترادف
اگر قصد خرید یک نام دامنه خاص را ندارید، از مترادف کلماتی که می خواهید در نام آن استفاده کنید، استفاده کنید. حتی با جایگزین کردن فقط یک کلمه با کلمه دیگر، می توانید یک نام دامنه ایجاد کنید که همچنان ماهیت وب سایت شما را درمیان بگذارد.
به عنوان مثال، فرض کنید میخواهید یک وبسایت با مقالاتی برای باغبانهایی که برای اولین بار بار میشوند راهاندازی کنید، و نام دامنه ایدهآل شما «GreenBackyard» با TLD .com است. اگر این نام دامنه در دسترس نیست، می توانید مترادف هر یک از دو کلمه تشکیل دهنده نام دامنه را جستجو کنید. چند گزینه بالقوه که می توانید در نظر بگیرید عبارتند از “GreenGardens” یا “EvergreenBackyard”.
استفاده از مترادف های مناسب ممکن است در واقع ایده اصلی نام دامنه شما را بهبود بخشد در حالی که همچنان با دیدگاه شما برای وب سایت شما هماهنگ است.
3. نام را گسترش دهید
اگر نمی توانید یک نام دامنه در دسترس پیدا کنید، اضافه کردن یک کلمه قبل یا بعد از نام دامنه ایده آل شما می تواند آن را به یک گزینه منحصر به فرد تبدیل کند. این رویکرد همچنین تضمین می کند که معنی و ماهیت نام دامنه شما دست نخورده باقی بماند.
بنابراین، برای مثال، اگر میخواهید یک وبلاگ فناوری با نام «TechConnect» راهاندازی کنید، اما متوجه میشوید که نام دامنه مربوطه در دسترس نیست، میتوانید نام دامنه را به «MyTechConnect» تغییر دهید.
این در واقع یک استراتژی است که حتی کسب و کارهای بزرگتر نیز از آن استفاده می کنند. برای مثال Square را در نظر بگیرید. نام دامنه شرکت “SquareUp” با TLD .com است.
اگر تصمیم به انجام این کار دارید، مطمئن شوید که نام دامنه ای که انتخاب می کنید خیلی پیچیده یا طولانی نباشد، زیرا این امر می تواند بر خاطره ماندن نام وب سایت شما تأثیر بگذارد.
4. نام منطقه خود را در دامنه وارد کنید
اگر در حال راهاندازی وبسایتی برای کسبوکار کوچک خود هستید که مخاطبان عمدتاً محلی را برآورده میکند، نام شهر، شهر یا کشور خود را به نام دامنه اضافه کنید.
این امر علاوه بر اینکه با انتخاب نام دامنه ایده آل شما خیلی متفاوت نیست، می تواند به شما کمک کند خدمات یا محصولات خود را در بازار خاصی بازاریابی کنید.
خواهید دید که رستوران The Modern، که در شهر نیویورک قرار دارد، مکان شهر را به نام دامنه خود اضافه کرده است.
استفاده از نام شهر در نام دامنه حس ارتباط محلی را به شما القا می کند و پیدا کردن آن را برای مشتریان بالقوه رستوران به صورت آنلاین آسان تر می کند.
از طرف دیگر، اگر نمی خواهید مکانی را در نام دامنه خود وارد کنید، می توانید از کد کشور TLD استفاده کنید.
این بدان معناست که اگر در بریتانیا هستید، می توانید از .uk به عنوان ccTLD استفاده کنید. به طور مشابه، اگر در آلمان زندگی می کنید، می توانید از .de استفاده کنید. قبل از انجام این کار، مطمئن شوید که آیا نام دامنه با ccTLD در کشور شما محبوب هستند یا خیر.
5. از کلمات اختصاری استفاده کنید
اگر قبلاً روی نامی برای کسب و کار خود تصمیم گرفته اید و متوجه شده اید که نام دامنه مربوطه در دسترس نیست، از مخفف نام تجاری خود استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر نام کسب و کار شما “Content Speak Digital” است، سعی کنید از “CSDigital” به عنوان نام دامنه با TLD های مختلف استفاده کنید تا زمانی که مورد دلخواه خود را پیدا کنید.
این نه تنها به شما امکان می دهد نام دامنه مورد علاقه خود را انتخاب کنید، بلکه یک URL مختصرتر نیز ایجاد می کند که می تواند به طور قابل توجهی پیدا کردن شما را به صورت آنلاین برای مخاطبان هدف شما آسان تر کند.
می بینید که خبرگزاری مشهور Associated Press از این استراتژی استفاده می کند.
6. اگر مالک علامت تجاری هستید، از حقوق قانونی خود دفاع کنید
اگر قبلاً صاحب یک تجارت هستید، احتمالاً ترجیح می دهید از نام آن به عنوان نام دامنه استفاده کنید. در این مورد، باید از یک ثبت کننده دامنه استفاده کنید تا بررسی کنید که آیا نام موجود است یا خیر. اگر متوجه شدید که شخص دیگری از نام دامنه استفاده می کند، ممکن است بخواهید گزینه طرح دعوی قضایی را بررسی کنید.
اما به خاطر داشته باشید که طرح دعوی می تواند یک فرآیند طولانی و پیچیده باشد، بنابراین باید با یک وکیل متخصص در این زمینه مشورت کنید. وکیل می تواند به سوالات شما پاسخ دهد و به شما امکان می دهد به راحتی در منظر قانونی حرکت کنید.
انتخاب بهترین نام دامنه
در حالی که چیزی به نام دامنه کامل وجود ندارد، مهم است که یکی را انتخاب کنید که با نام تجاری شما هماهنگ باشد و به راحتی به خاطر بسپارید.
به خاطر داشته باشید که اگر نام دامنه مورد نظر شما قبلاً دارای علامت تجاری بوده و توسط نهاد دیگری استفاده شده است، بهتر است از انتخاب نامی که خیلی شبیه به نام موجود است خودداری کنید. در این مورد، شاید بهتر باشد که فقط به تابلوی نقشه برگردید و نام های دامنه بالقوه ای را که برای استفاده از آنها مهم نیست فهرست کنید.
بنابراین، قبل از انتخاب یک نام دامنه، مطمئن شوید که استراتژیهای مختلفی را بررسی کردهاید که میتواند به شما کمک کند چند گزینه خوب پیدا کنید. علاوه بر این، مهم است که با کلاهبرداری های دامنه که در حال حاضر رایج هستند آشنا شوید، بنابراین قربانی هیچ یک از آنها نشوید.
نظرات کاربران