هک شدن صرافی بی‌تی‌سی ترک (BtcTurk)

هک شدن صرافی بی‌تی‌سی ترک (BtcTurk) : اولانچ سقوط کرد

صرافی ترکیه‌ای بی‌تی‌سی‌ترک (BtcTurk)، در تاریخ ۲۲ ژوئن مورد حمله هکرها قرار گرفت و وجوه موجود در ۱۰ کیف پول داغ آن به خطر افتاد. با این حال، جزئیات دارایی‌ها و حتی کل مبلغ سرقتی هنوز به صورت رسمی اعلام نشده است. در این پست به بررسی هک شدن صرافی بی‌تی‌سی ترک (BtcTurk) می پردازیم.

هک شدن صرافی بی‌تی‌سی ترک (BtcTurk)

بی‌تی‌سی‌ترک در بیانیه‌ای به کاربران اطمینان داد که این هک بر دارایی‌های آنها تأثیری نخواهد داشت و تصریح کرد که تنها بخشی از موجودی کیف پول داغ ۱۰ ارز دیجیتال تحت تأثیر قرار گرفته است. در واقع، اکثر دارایی‌های این صرافی در کیف‌پول‌های سرد نگهداری می‌شوند و خطری آن‌ها را تهدید نمی‌کند.

طبق گزارش‌ها، این حادثه با کاهش ۱۰ درصدی قیمت ارز دیجیتال اولانچ (AVAX) همزمان شد. یکی از کارشناسان بلاکچین به نام زک ‌ایکس‌بی‌تی (ZachXBT)، انتقال چشمگیر حدود ۱.۹۶ میلیون توکن AVAX به ارزش ۵۴.۲ میلیون دلار را به صرافی‌های مختلف از جمله کوین ‌بیس، بایننس و گیت (Gate) گزارش داد.

تجزیه و تحلیل او همچنین نشان داد که هکر ممکن است توکن‌های AVAX را با بیت کوین مبادله کرده باشد. به همین دلیل، قیمت AVAX به کمترین میزان در ۶ ماه گذشته، یعنی زیر ۲۵ دلار سقوط کرد، اما پس از آن کمی بهبود یافت و اکنون به نزدیکی ۲۶ دلار رسیده است.

به دنبال این هک، بی‌تی‌سی‌ترک به طور موقت واریز و برداشت ارزهای دیجیتال را در پلتفرم خود متوقف کرد. این صرافی همچنین اعلام کرد که تحقیقات خود را در مورد این حادثه آغاز کرده و از کاربران خواست صبور باشند.

هک شدن صرافی بی‌تی‌سی ترک (BtcTurk)

هک شدن صرافی بی‌تی‌سی ترک (BtcTurk)

ریچارد تنگ، مدیرعامل بایننس، نیز عنوان کرده که برای حل این مشکل به صرافی بی‌تی‌سی‌ترک کمک خواهد کرد و در همین راستا، تا کنون ۵ میلیون دلار از وجوه سرقت شده را مسدود کرده است.

اعضای جامعه در مورد تدابیر امنیتی اتخاذ شده توسط بی‌تی‌سی‌ترک ابراز نگرانی کرده‌اند. برای مثال، زک‌ ایکس‌بی‌تی عنوان کرده که برخی از صرافی‌ها، علی‌رغم رعایت مقررات، ممکن است تهدیدات امنیتی حیاتی را نادیده بگیرند.

این هک بار دیگر وجود آسیب‌پذیری‌‌های حیاتی در بخش کریپتو را نمایان کرد و نشان داد که حتی صرافی‌های بزرگ از آن در امان نیستند. تنها در سال جاری، هک‌ها و دزدی‌های مربوط به رمزارز منجر به ضرر و زیان بیش از ۶۰۰ میلیون دلاری شده که حدود ۵۰ درصد آن، به هک ۳۰۵ میلیون دلاری صرافی‌ ژاپنی دی‌ام‌ام بیت‌ کوین (DMM Bitcoin) مربوط بوده است.

امتیاز 5/5 - از 1 رای

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تومان (IRT)
()
پرداخت می‌کنید
()
تومان (IRT)
دریافت می‌کنید
1 = IRT
بلک فرایدی ۲۰۲۴