ارز دیجیتال بومی صرافی بایننس، BNB، اخیراً در میان گزارشهایی مبنی بر مشکلات موجود برای این صرافی، تحت فشار فروش شدید قرار گرفته است. آخرین ادعاهای وزارت دادگستری ایالات متحده (DoJ) این است که بایننس تحریمهای ایالات متحده علیه روسیه را نقض کرده است. در این پست به احتمال سقوط BNB شهریور ۱۴۰۲ می پردازیم.
احتمال سقوط BNB شهریور ۱۴۰۲
در روز سهشنبه، 22 آگوست، این توکن تا 3.6 درصد کاهش یافت و به 203.59 دلار رسید که در مجموع، ضرر آن از ابتدای سال تا به امروز تقریباً 15 درصد است. این کاهش علیرغم رشد قابلتوجه بیتکوین رخ داده که از دسامبر تاکنون بیش از 50 درصد پیشرفت کرده است و تقریباً نیمی از ارزش 1 تریلیون دلاری بازار را تشکیل میدهد.
در حال حاضر، BNB دارای ارزش بازاری در حدود 32 میلیارد دلار است که آن را به عنوان چهارمین دارایی بزرگ ارزهای دیجیتالی قرار میدهد.
صرافی بایننس تخفیفهای کارمزد معاملاتی را به دارندگان BNB ارائه میدهد و آنها میتکوینوانند بعداً از این توکنها برای تسویه کارمزد در زنجیره هوشمند BNB استفاده کنند.
اخیراً، بایننس در برخورد با تنظیمکنندهها و شرکای خود، شرایط بسیار سختی را پشت سر گذاشته است. در میان تمام اتهامات نظارتی، Checkout.com آخرین موردی بود که به عنوان یک ارائهدهنده خدمات پرداخت، خدمات بایننس را متوقف کرد.
پس از تحریمهای آمریکا علیه روسیه در سال گذشته و پس از تهاجم به اوکراین، بایننس فعالیتهای خود در این کشور را کاهش داد. با این حال، دادههای جمعآوریشده خارجی نشان میدهند که بایننس همچنان حجم معاملات قابلتوجهی را به روبل روسیه انجام میدهد.
گزارش WSJ اشاره میکند که مشتریان میتوانند وجوه بانکهای تحریمشده را با استفاده از لایههای واسطه به موجودی در بایننس تبدیل کنند. علاوه بر این، بایننس مبادلات همتا به همتای روبل را برای توکنهای دیجیتال تسهیل میکند؛ فرآیندی که اغلب شامل بانکهای فهرستشده در لیست سیاه کشورهای غربی میشود.
شواهد از وبسایتهای این شرکت، اسکرینشاتهای کاربران و پیامهای درون گروههای چت رسمی، این اقدامات را اثبات میکنند. یکی از سخنگویان بایننس در این مورد صحبت کرد و گفت: بایننس “هیچ رابطهای با هیچ بانکی، در روسیه یا جاهای دیگر” ندارد.
یکی از افراد آشنا به این موضوع خاطرنشان کرد که وزارت دادگستری در حال انجام تحقیقاتی در مورد بایننس در رابطه با نقض احتمالی قوانین ایالات متحده است.
نظرات کاربران