ویزای شینگن 2019 و مدارک لازم برای اخذ این ویزا
5 (100%) 5 votes

زمانی که قصد مهاجرت به یکی از کشورهای خارجی را دارید، میزان درستی مدارکی که ارائه می دهید، تاثیر زیادی در شانس شما برای صدور ویزای مورد نظرتان دارد. یکی از ویزاهایی که اخیرا بر خلاف چند سال گذشته با تاخیر و البته سختگیری بیشتری صادر می شود، ویزای شنگن است. متاسفانه بسیاری از افراد به دلیل آنکه از مدارک ویزای شینگناطلاعات کامل و صحیحی ندارند، شانس خود را برای صدور ویزای فوری از دست داده وریجکت می شوند. هرچند که روش های مختلفی برای رفع ریجکتی ویزای شینگن وجود دارد، اما پیشگیری بهتر از درمان است. پس در این مقاله با ما همراه شوید تا با مدارک لازم برای ویزای شینگن آشنا شوید.

اخذ ویزای شینگن

همان طور که حتما می دانید، برای صدور ویزای شینگن باید از طریق ثبت نام آنلاین اقدام کنید. به عبارت دیگر شما می توانید با پر کردن فرم آنلاین و وارد نمودن اطلاعات مورد نیاز، درخواست خود را برای صدور ویزای شنگن ثبت کنید. ثبت اطلاعات دقیق و منطبق بر اساس اطلاعات پاسپورت شما، در بین تمام متقاضیان ویزای شینگن مشترک است. اما ارائه اطلاعاتی نظیر شرایط شغلی، مالی، ملک و املاک و … بسته به شرایط هر فرد می تواند متفاوت باشد.

ویزای شینگن
ویزای شینگن

مدارک ویزای شینگن در حالت کلی

صرف نظر از اینکه هدف شما از اخذ ویزای شنگن چیست، برای درخواست صدور این ویزا باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  • پاسپورت یا گذرنامه
  • ارائه دو قطعه عکس به سفارت
  • فرم آنلاین پر شده (منطبق بر اطلاعات گذرنامه)
  • ارائه برنامه سفر (ارائه واچر هتل و یا محل اقامت، ارائه بلیط رفت و برگشت هواپیما و … )
  • ارائه گواهی تمکن مالی جهت تامین نیاز مالی در طول سفر
  • تاریخ ورود و خروج از کشور مورد نظر در حوزه شینگن
  • مشخصات همراه (در صورت وجود)
  • مشخصات میزبان در کشور مقصد
  • بیمه درمانی با پوشش دست کم ۳۰ هزار یورو
  • ترجمه شناسنامه و رضایت والدین برای افراد زیر ۱۸ سال

نکات لازم برای گرفتن ویزا شینگن

  • گذرنامه شما باید دارای حداقل ۶ ماه اعتبار باشد. هرچه که مجوز ورود به کشورهای مختلفی در پاسپورت شما وجود داشته باشد، شانس شما نیز برای اخذ ویزا بیشتر می شود. خصوصا اگر مربوط به کشورهایی مانند استرالیا، انگلیس و ژاپن باشد.
  • در صورتی که از طریق دعوت نامه برای اخذ ویزا اقدام می کنید، نیاز به ارائه واچر هتل نخواهید داشت.
  • اما سایر مواردی که برای اخذ ویزای شینگن باید بسته به شرایط هر فرد ارائه شود را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:

مدارک مالی لازم برای صدور ویزای شنگن

یکی از مهمترین مدارکی که برای اخذ ویزای شنگن باید ارائه دهید، ارائه گواهی تمکن مالی است. این مدرک برای اثبات توانایی مالی شما جهت پرداخت هزینه هایی است که در طول سفرتان به یکی از کشورهای حوزه شینگن دارید. بنابراین باید گردش مالی یکی از حساب هایتان را در ۶ ماه اخیر به همراه میزان باقی مانده موجودی در آن را در اختیار افسر پرونده قرار دهید. هرچه که گردش مالی حساب شما در طول این ۶ ماه منظم تر باشد، شانس شما برای اخذ ویزا نیز بیشتر می شود. چرا که واریزهای ناگهانی، آن هم به مقدار زیاد به راحتی افسر پرونده نسبت به صحت اطلاعات ارائه شده، به شک می اندازد.

از طرف دیگر، میزان موجودی باقی مانده در حساب شما، یکی دیگر از مواردی است که نباید از آن غافل شوید. در حال حاضر حداقل میزان موجودی در حساب شما باید ۶۰ میلیون تومان باشد تا تضمینی برای پرداخت هزینه های سفرتان شود! پس قبل از اینکه برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید، بهتر است که میزان موجودی و گردش حسابتان را چک کنید.

مهمترین نکاتی که هنگام ارائه مدارک مالی جهت صدور ویزای شینگن باید مد نظر داشته باشید، عبارت است از:

  • به هیچ وجه از حساب مرده که تنها برای مدتی فعالیت داشته است استفاده نکنید.
  • تا زمانی که نتیجه ویزای شما مشخص نشده است، به موجودی حساب دست نزنید.
  • در صورتی که در گواهی تمکن مالی دست کاری کنید، وارد لیست سیاه سفارت قرار داده می شوید.
ویزای شینگن
ویزای شینگن

مدارک شغلی لازم برای صدور ویزای شینگن

یکی دیگر از مواردی که به عنوان مدارک ویزای شینگن در نظر گرفته می شود، مدارکی است که نشان دهنده شغل و حرفه شما است. به عبارت دیگر هرچه که میزان اعتبار شغل شما بیشتر باشد، شانس شما برای اخذ ویزای شنگن نیز بیشتر می شود. به عنوان مثال افرادی با پروانه طبابت، جواز کسب، پروانه بهره برداری از واحد تولیدی و … شانس بیشتری برای اخذ ویزا دارند. البته افرادی که به عنوان کارمند در شرکت های مختلف کار می کنند، می توانند با استفاده از سربرگ و مهر رسمی شرکت، درخواست خود را ارائه دهند.

مهمترین نکاتی که هنگام ارائه مدارک شغلی جهت صدور ویزای شنگن باید مد نظر داشته باشید، عبارت است از:

  • در صورتی که سابقه بیمه دارید، نامه ۳ ماهه آخر از بیمه تامین اجتماعی را به مدارک خود الصاق کنید.
  • در صورتی که دانشجو هستید و هنوز مشغول به کار نشده اید، می توانید از گواهی اشتغال به تحصیل استفاده کنید.
  • در صورتی که کسب و کار آزاد دارید، می توانید از سوابق مالیاتی خود استفاده کنید.
  • خانم های خانه دار می توانند از طریق گواهی اشتغال همسرشان استفاده کنند.

مدارک ملکی لازم برای اخذ ویزای شینگن

در صورتی که در ایران ملکی به نام شما است، می توانید از سند آن برای افزایش شانس اخذ ویزا استفاده کنید. این سند می تواند مرتبط با هر ملکی و با هر کاربری باشد. تنها نکته ای که از اهمیت زیادی برخوردار است، این است که تمامی مدارک باید به نام شما باشد.

مهمترین نکاتی که هنگام ارائه مدارک ملکی جهت اخذ ویزای شنگن باید مد نظر داشته باشید، عبارت است از:

  • در صورتی که در سندی با کسی شریک هستید، می توانید به اندازه سهم خود مدارک ملک را ارائه دهید.
  • تمامی اسناد باید توسط مراکز مرتبط ترجمه شده باشند.
  • مبایعه نامه ای که دارای کد رهگیری باشد، به عنوان سند ملکی قابل قبول است.

خدمات اول پرداخت

اول پرداخت ارائه دهنده خدمات پرداخت آنلاین ویژه دانشجویان، برنامه نویسان، فریلنسرها و سایر کاربران ایرانی است که شامل:

خرید از فروشگاه های خارجی ، افتتاح حساب های بین المللی ، ارائه درگاه های خارجی ، صدور و شارژ کارت های اعتباری ویزا و مستر ، تعیین وقت سفارت ، ثبت نام آزمون های دانشجویی ، پرداخت هزینه هاست، شارژ حساب وب مانی،فعالسازی حساب های کاربری ویژه برنامه نویسان و نقد کردن درآمد های ارزی آنها می شود.م

پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید