پیپال (PayPal) یا پیپل یک شرکت آمریکایی است که در صنعت تجارت الکترونیک و پرداخت بینالمللی وجه فعالیت میکند. پیپال این امکان را در اختیار مردم سراسر جهان قرار میدهد تا با چند کلیک انواع پرداخت ارزی و بینالمللی را انجام دهند. در حقیقت، پیپل بهترین جایگزین برای روشهای انتقال وجه سنتی مانند حواله است و به عنوان یکی از بزرگترین شرکتهای پرداختی در دنیا شناخته میشود. شرکت PayPal در سال 1998 تاسیس شد و سهام آن برای اولین بار در سال 2002 به صورت عمومی به بازار عرضه شد. اما استفاده از پی پال برای ایرانیان به دلیل مسائل تحریم با موانعی نیز همراه است که در این پست به بررسی دلایل مسدودشدن حساب پیپال می پردازیم.
مسدودشدن حساب پیپال
پیپال پرداختهای آنلاین را متحول کرد و امروزه تقریباً تمام سایتهای فروشگاهی ایالات متحده آمریکا به درگاه پیپال مجهز هستند. البته، این سازمان قوانین مالی بسیار سختگیرانهای دارد تا در برابر پولشویی و انتقال درآمدهای غیرقانونی از کاربران خود محافظت کند. علاوه بر این، چون پیپل یک کشور آمریکایی است، سرویسهای خود را به خاطر محدودیتهای سیاسی و اقتصادی به کاربران ایرانی ارائه نمیدهد. البته، کاربران ایرانی که میخواهند ارتباط خود با بازارهای بینالمللی را حفظ کنند، به یک حساب پیپال وریفایشده نیاز دارند، بنابراین با کمک شرکتهای واسطهای که در این زمینه فعالیت دارند نسبت به افتتاح حساب پیپال اقدام میکنند. به طور کلی، حساب پیپال شما ممکن است به دلایلی که در زیر به آن اشاره میکنیم مسدود یا لیمیت شود.
دلایل بسته شدن حساب پی پل
فعالیتهای مشکوک حساب پیپال:اگر پیپال احساس کند که فردی قصد هک حساب شما را دارد یا این که اطلاعات حساب شما در دست فرد دیگری است، نسبت به لیمیت یا مسدودکردن کامل حساب شما اقدام میکند. این موضوع بیشتر برای حفظ امنیت و جلوگیری از سرقت و کلاهبرداری از حساب کاربران انجام میشود. در این حالت میتوانید با ارائه مدارک معتبر، لیمت حساب خود را برطرف کنید.
شناسایی آدرس IP ایران:برای استفاده از حساب پیپال نباید از آدرس اینترنتی مربوط به ایران استفاده کنید. در حقیقت، اگر از سرور اختصاصی (VPS) یا ابزار تغییردهنده آدرس آیپی استفاده نکنید، پیپال هویت ایرانی شما را شناسایی کرده و به سرعت حساب شما را خواهد بست. توجه داشته باشید که اگر از ویپیانهای رایگان استفاده کنید، مکان جغرافیایی شما دائما تغییر میکند و در این صورت پیپال فکر میکند که حساب شما در معرض هک قرار گرفته است و به سرعت دسترسی به آن را مسدود خواهد کرد.
استفاده افراد دیگر از کارت متصل به حساب پیپال:اگر بانک صادرکننده کارت اعتباری شما به پیپال اعلام کند که فرد دیگری از کارت شما استفاده میکند، حساب پیپال شما به صورت آنی مسدود یا لیمیت میشود. در این حالت میتوانید با بانک صادرکننده تماس گرفته و نسبت به رفع مسدودی حساب پیپال خود اقدام کنید.
افزایش ناگهانی پول ورودی:اگر کسبوکاری دارید که درگاه پیپال به آن متصل است، باید مراقب حجم پول ورودی آن باشید. برای مثال، ممکن است یک محصول جدید در سایت خود قرار دهید یا یک کمپین تخفیفدار اجرا کنید که در این حالت فروش شما بیشتر شده و حجم پولی که به حسابتان واریز میشود نیز افزایش چشمگیری پیدا میکند. در این وضعیت، به احتمال خیلی زیاد حساب پیپال شما را لیمیت میکند تا منبع و اطلاعات مربوط به تراکنشها را بررسی کند.
سفر به کشور دیگر: اگر میخواهید یک سفر خارجی داشته باشید، بهتر است از قبل این موضوع را در پنل کاربری خود به پیپال اطلاع دهید. در واقع، اگر آدرس و شماره تلفن شما ممکن است برای مدتی تغییر پیدا کند، بهتر است آن را از قبل به پیپال اطلاع دهید. موارد دیگری نظیر داشتن دو حساب پیپال با مشخصات یکسان، دریافت پول از حساب وریفاینشده و معامله با حسابهایی که فعالیت مشکوک دارند نیز ممکن است باعث مسدودشدن یا لیمیتشدن حساب پیپال شوند.
برای برداشت پول از حساب مسدودشده پی پال باید چکار کرد؟
همانطور که میدانید کاربران ایرانی نمیتوانند به صورت مستقیم و با هویت ایرانی از داخل کشور حساب پیپال افتتاح کنند، بنابراین، فرآیند افتتاح حساب پیپال خود را به سایتهای واسطه میسپارند. برای مثال، سایت اول پرداخت با سالها تجربه در زمینه سیستمهای پرداختی در ساخت حساب پیپال به کاربران کمک میکند. مشکلات استفاده از پیپال به همینجا ختم نمیشود و حساب خیلی از کاربران ایرانی دچار مشکلات مربوط به محدودشدن یا مسدودشدن میگردد. زمانی که حساب پیپال مسدود یا لیمیت شود، دسترسی به موجودی داخل آن دیگر امکانپذیر نیست بنابراین برای آزادسازی پولی که در آن مسدود میشود نباید خیلی بیگدار به آب زد.
پیپال شبکه پرداختی بسیار امن و سختگیری است و از آنجایی که به علت تحریمهای کشورهای خارجی به کاربران با هویت ایرانی خدمات ارائه نمیکند، به محض این که به موضوعی در رابطه با حساب و هویت صاحب حساب مشکوک شود، حساب را محدود یا مسدود میکند. در این صورت، بهتر است صاحب حساب به صورت خودسرانه اقدامی انجام ندهد و رفع این مشکل را به شرکتهای معتبر و باتجربه نظیر اول پرداخت بسپارد.
نظرات کاربران