فریلنسر موفق

10 عادت طراحان فریلنسر موفق

بیاموزید که برای یک طراح مستقل موفق چه چیزی لازم است. از ده عادت مشترک موفق ترین فریلنسرها الهام بگیرید. راز های یک فریلنسر موفق شدن را در ادامه بخوانید.

آیا تا به حال فکر کرده اید که چه تفاوتی بین آن دسته از فریلنسرهایی وجود دارد که فوق العاده موفق هستند، ماه ها رزرو می شوند و به نظر نمی رسد که هرگز مجبور به انجام مارکتینگ (بازاریابی) در مقابل کسانی هستند که دائماً برای پروژه بعدی در حال تلاش هستند؟

نقد کردن درآمد ارزی

افتتاح حساب فریلنسری

به نظر می رسد، موفق ترین فریلنسرها چند ویژگی مشترک دارند که آنها را از بقیه متمایز می کند. در این مقاله، مهم‌ترین عادت‌هایی را که اگر می‌خواهید در فریلنسری موفق باشید، ایجاد کنید، بررسی می‌کنیم.

1. ذهنیت رشد دارند

موفق ترین فریلنسرها همیشه در حال یادگیری چیزهای جدید هستند. آنها یک طرز فکر رشد را اتخاذ می کنند و متوجه می شوند که همیشه راه هایی برای بهبود، چیزهای جدید برای یادگیری (هم از نظر تکنیک های طراحی یا توسعه و هم راه های رشد کسب و کارشان) وجود دارد و هرگز تصور نمی کنند که همه چیزهایی را که باید بدانند می دانند.

2. سیستم ها را راه اندازی می کنند

ایجاد سیستم‌ها یکی از بهترین راه‌ها برای اینکه کسب‌وکار فریلنسری خود را روان نگه دارید. سیستم ها را می توان برای همه چیز از ورود مشتری گرفته تا صورتحساب و بازاریابی استفاده کرد.

سیستم‌ها را می‌توان از روی گردش کار فعلی شما ساخته و اغلب زمانی بهترین عملکرد را دارد که حداقل تا حدی آنها را خودکار کنید. به مواردی مانند صورتحساب فکر کنید. ممکن است لازم باشد فاکتور خود را به صورت دستی ارسال کنید، اما در صورت عدم پرداخت به موقع، می‌توانید ارسال یادآورها را خودکار کنید.

این شما را آزاد می کند تا روی سایر فعالیت های تجاری پول زا تمرکز کنید. به جای اینکه مکرراً بررسی کنید که آیا صورت‌حساب‌ها پرداخت شده‌اند یا خیر و یادآوری‌هایی را برای مشتریانی که پرداخت نکرده‌اند ارسال کنید، می‌توانید فقط به صورت هفتگی یا دو هفته‌ای بررسی کنید تا وضعیت صورت‌حساب‌های معوقه را ببینید.

نرم‌افزاری مانند Bonsai می‌تواند همه این وظایف را با اشتراک‌های خاص ساده و حتی خودکار کند. از پیشنهادات و قراردادها گرفته تا فاکتورها و مالیات ها، پلتفرم ساده آنها شما را به انجام کارهایی که به آن علاقه دارید، به جای کارهای اداری، نگه می دارد.

فریلنسر موفق

فریلنسر موفق

3. پیگیری می کنند

پیگیری هم با مشتریان و هم مشتریان بالقوه بخشی جدایی ناپذیر از کسب و کار هر فریلنسر موفقی است. پیگیری به طور کلی در چند نقطه کلیدی در فرآیند اتفاق می افتد.

اولین بار برای پیگیری قبل از اینکه مشتری را به ارمغان بیاورید است. این می‌تواند پس از برقراری تماس اکتشافی، بلافاصله پس از درخواست مشتری، یا پیگیری پیشنهادی که ارسال کرده‌اید، در صورتی که ظرف چند روز پاسخی دریافت نکردید، باشد.

همچنین باید پس از ارسال مطالب برای فیدبک، با مشتریان پیگیری کنید. مگر اینکه یک جدول زمانی برای ارسال فیدبک تعیین کرده باشید، پیگیری بعد از چند روز تمرین خوبی است. اگر جدول زمانی مشخصی وجود دارد، اگر فیدبکی دریافت نکردید، ایده خوبی است که روز بعد از هر مهلت زمانی آنها را پیگیری کنید.

همچنین ایده خوبی است که در Bonsai ثبت نام کنید، جایی که می توانید یادآوری هایی برای پیگیری مشتریان خود تنظیم کنید و حتی چند کار دیگر مانند پیشنهادات، قراردادها و فاکتورها را خودکار کنید.

“پیگیری با مشتری یک یا دو ماه پس از یک پروژه کار خوبی است و می تواند منجر به کار بیشتر شود.”

یکی از مواردی که بسیاری از طراحان نادیده می گیرند این است که پس از اتمام پروژه و پرداخت تمام فاکتورها، پیگیری می کنند. به نظر می رسد که “بدون خبری خبر خوبی است” استراتژی پذیرفته شده است. اما پیگیری با مشتری یک یا دو ماه پس از اتمام پروژه، تجارت خوبی است و می تواند منجر به پروژه های بیشتری شود. اطمینان از اینکه آن‌ها از کاری که انجام داده‌اید راضی هستند و همه چیز به‌خوبی پیش می‌رود، تا حد زیادی به کسب و کارهای مکرر یا ارجاع‌ها کمک می‌کند.

در صورتی که چیزی درست پیش نمی‌رود، پیگیری به شما فرصتی می‌دهد تا مشکلات را برطرف کرده و رابطه را تقویت کنید. این در واقع می تواند منجر به دید مطلوب تری از کسب و کار شما توسط مشتری شود، زیرا نشان می دهد که شما در کنار کار خود ایستاده اید و برای رضایت آنها ارزش قائل هستید.

فریلنسر موفق

فریلنسر موفق

4. محیطی متمرکز ایجاد می کنند

یک محیط کاری متمرکز برای همه متفاوت به نظر می رسد. برخی از فریلنسرها در یک فضای کاری یا کافی شاپ بهترین کار را انجام می دهند و مقدار زیادی “حواس پرتی” در اطراف آنها وجود دارد. دیگران به یک فضای انفرادی نیاز دارند که در آن واقعاً بتوانند کل جهان را تنظیم کنند. برخی در حین کار به موسیقی گوش می دهند یا صدای پس زمینه دیگری دارند، در حالی که برخی نیاز به سکوت کامل دارند.

نکته کلیدی این است که چیزهایی را که در واقع حواس شما را از کار کردن منحرف می کند حذف کنید. این می تواند خاموش کردن نوتیفیکیشن ها در دستگاه های شما در حین کار باشد. این می تواند به معنای داشتن دفتری باشد که بتوانید در را ببندید تا کسی مزاحم شما نشود. یا می تواند به معنای قرار دادن موسیقی خاصی باشد تا واقعاً شما را وارد حالت کار کند. هر چه که باشد، ایجاد محیطی که بتوانند در آن تمرکز کنند، کلید موفقیت بهترین فریلنسرها است.

5. هر روز خود را به بازار عرضه می کنند

در حالی که برخی از فریلنسرهای موفق مجبور نیستند خود را به معنای سنتی بازاریابی کنند و مشتریان جدید را صرفاً شفاهی به دست آورند، این بدان معنا نیست که آنها در واقع هیچ مارکتینگ (بازاریابی) انجام نمی دهند.

نوشتن مقاله، ارسال کار خود در سایت‌هایی مانند Dribbble، و تعامل با افرادی که می‌خواهید برای آنها کار کنید، همه استراتژی‌های مارکتینگ موثر برای طراحان فریلنسر هستند. در واقع، تمام مارکتینگ در هسته آن این است که مطمئن شوید که مشتریان مناسب شما را پیدا می کنند. بنابراین در رسانه های اجتماعی پست کنید، مقاله بنویسید، کار خود را به اشتراک بگذارید، منابع مفید را به اشتراک بگذارید، و در غیر این صورت، هم به صورت آنلاین و هم غیرحضوری درگیر باشید.

فریلنسر موفق

فریلنسر موفق

6. در روند و پیشرفت خود تأمل می کنند

این به اتخاذ یک طرز فکر رشد مربوط می شود، اما موفق ترین طراحان فریلنس همچنین به آنچه در کارشان کار می کند و چه چیزی نیست فکر می کنند. آن‌ها می‌خواهند مطمئن شوند که در حال رشد و بهبود هستند، و هیچ چیز در روشی که آنها کار می‌کنند مانع آنها نمی‌شود.

این نوع ارزیابی مداوم از اینکه چه چیزی کار می کند و چه چیزی نیست، به آنها اجازه می دهد تا سیستم ها، گردش کار و تکنیک های بهتری را به طور مداوم توسعه دهند. در طول و بعد از هر پروژه ای که روی آن کار می کنید زمانی را اختصاص دهید تا واقعاً در مورد آنچه خوب پیش می رود و نیاز به بهبود دارد غوطه ور شوید.

7. اطراف خود را با افراد همفکر احاطه می کنند

دوست داشتن مانند را جذب می کند. طراحان مستقل زیادی وجود دارند که فقط به خاطر پول وارد این کار می‌شوند، تا زمانی که حقوق می‌گیرند واقعاً به ارتقای سطح مهارت‌های خود اهمیتی نمی‌دهند. این طراحانی نیستند که بخواهید اگر می خواهید موفقیت واقعی پیدا کنید، با آنها معاشرت کنید یا با آنها کار کنید.

در عوض، به دنبال طراحانی باشید که بهتر از شما هستند، که مدام در حال یادگیری چیزهای جدید یا توسعه مهارت های جدید هستند و می خواهند بهترین طراحان ممکن باشند. اینها افرادی هستند که باید با آنها روابط حرفه ای ایجاد کرد.

فریلنسر موفق

فریلنسر موفق

8. کم وعده می کنند و زیاده روی می کنند

کم وعده کردن و ارائه بیش از حد یکی از تاکتیک های تجاری مورد علاقه ما است. همچنین در صورت بروز مشکل از شما به عنوان یک طراح مستقل محافظت می کند. بیایید با آن روبرو شویم، زندگی اتفاق می افتد. گاهی اوقات آن ضرب الاجلی که 100% مطمئن بودید می توانید به آن برسید، به حاشیه می رود و در نهایت مجبور می شوید از مشتری خود بهانه و عذرخواهی کنید.

با قول ندادن به کارهایی که می توانید انجام دهید، در صورت بروز مشکل از خود محافظت می کنید. اما در صورتی که مشکلی پیش نیاید و پروژه به آرامی انجام شود، شما بیش از حد به مشتری خود تحویل خواهید داد و آنها از کار شما به وجد خواهند آمد. یک هفته زودتر از موعد مقرر، وب سایت یا طراحی لوگوی جدید آنها آماده راه اندازی باشد، کسب و کار تکراری و ارجاعات بیشتری را برای شما به ارمغان می آورد.

9. آنها می دانند چگونه “نه” بگویند

موفق ترین فریلنسرها در کاری که انتخاب می کنند سختگیر هستند. آنها با هر مشتری که به آنها ایمیل ارسال می کند کار نمی کنند. آنها پروژه هایی را انتخاب می کنند که سرگرم کننده، چالش برانگیز هستند و مهارت ها و حرفه خود را ارتقا می دهند.

در ابتدا، ممکن است لازم باشد هر پروژه ای را که در راه است انجام دهید تا بتوانید صورت حساب های خود را پرداخت کنید. اما همانطور که شهرت و مهارت های شما بهبود می یابد، باید در مورد افرادی که با آنها کار می کنید انتخاب کنید. فقط پروژه هایی را انتخاب می کنید که در مورد آنها هیجان زده هستید منجر به کار بهتر و مشتریان راضی تر می شود.

فریلنسر موفق

فریلنسر موفق

10. آنها می دانند که در چه چیزی خوب هستند

طراحان بسیار بسیار کمی وجود دارند که در همه چیز خوب باشند. بهترین طراحان تشخیص می دهند که نقاط قوت آنها کجاست و کجا کوتاه می آیند. و در حالی که ممکن است در زمینه‌هایی که کمبود دارند گام‌هایی برای بهبود بردارند، اما همچنین می‌دانند که بهتر است در مواردی که در آن مهارت دارند دو برابر شوند و در آن زمینه‌ها واقعاً استثنایی شوند.

سعی نکنید طراح باشید که مطلقاً همه کارها را انجام می دهد. اگر سایت‌های تجارت الکترونیک مرموز شما هستند و واقعاً در آن برتری دارید، پروژه‌های تجارت الکترونیک بیشتری را انجام دهید. اگر لوگوها همان چیزی هستند که شما در آن بهترین هستید، چرا وقت خود را برای طراحی اپلیکیشن تلف می کنید؟ این بدان معنا نیست که شما باید فقط یک چیز را برای تخصص انتخاب کنید، اما اگر انواع خاصی از طراحی چیزهایی نیستند که شما در آن مهارت دارید، استرس نداشته باشید. کاستی های خود را بپذیرید و در چیزهایی که قبلاً در آنها مهارت دارید و به آنها علاقه دارید برتر باشید. و اگر پروژه‌ای وجود دارد که واقعاً می‌خواهید روی آن کار کنید و به یک مهارت کلیدی نیاز دارد که در آن مهارت ندارید، همیشه می‌توانید با طراح دیگری شریک شوید یا آن قطعه از پروژه را برون سپاری کنید.

عادات بهتری برای موفقیت شغل فریلنس (آزاد) ایجاد کنید

اجرای تنها چند مورد از این ایده ها می تواند تجارت آزاد شما را بهبود بخشد و شما را در مسیر موفقیت بیشتر شروع کند. به کارهایی که طراحان مورد تحسین شما انجام می دهند توجه کنید و از عادات، گردش کار و شیوه های کاری آنها الهام بگیرید.

امتیاز دهید

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تومان (IRT)
()
پرداخت می‌کنید
()
تومان (IRT)
دریافت می‌کنید
1 = IRT
نوروز ۱۴۰۴