بازیابی دامنه

بازیابی دامنه در 7 مرحله ساده

اگر می خواهید یک دامنه راه اندازی کنید، بهترین ثبت کننده دامنه GoDaddy و Hostinger هستند. شما می توانید با قیمت 4.99 دلار در GoDaddy ثبت نام کنید یا در حال حاضر با یک برنامه میزبانی وب هاستینگر یک دامنه رایگان درخواست کنید. بازیابی دامنه را در ادامه بررسی کرده ایم.

خرید هاست خارجی

در مرحله ای از سفر کسب و کار آنلاین خود، به نقطه ای می رسید که دامنه شما منقضی می شود، و نمی توانید به وب سایت خود دسترسی داشته باشید و به طور بالقوه داده های خود را از دست خواهید داد. بازیابی دامنه یک فرآیند حساس به زمان است، بنابراین اقدام سریع برای بازیابی دامنه ضروری است.

دیگر به دامنه خود دسترسی ندارید به این معنی است که نمی توانید آن را تمدید یا تغییراتی در وب سایت خود ایجاد کنید و دیگر اعتبار مناسبی برای دسترسی به آن ندارید. بنابراین مهم است که برای به دست آوردن مجدد دامنه سریع عمل کنید.

7 بهترین ثبت کننده دامنه برای بازیابی نام دامنه

سایت های زیادی برای ثبت و مدیریت عملکردهای دامنه شما وجود دارد، و ما هفت پلتفرم برتر را برای این کار پیدا کرده ایم. اگر نیاز به بازیابی سریع نام دامنه دارید، در اینجا بهترین مکان ها برای انجام این کار وجود دارد:

GoDaddy – بهترین برای حفاظت از دامنه و حریم خصوصی

Hostinger – بهترین برای ثبت دامنه و میزبانی وب

Porkbun – بهترین برای پسوندهای دامنه خلاق

Domain.com – بهترین برای خرید سریع و ساده دامنه

راه حل های شبکه – بهترین برای ثبت دامنه طولانی مدت

Namecheap – بهترین برای ثبت دامنه مقرون به صرفه

NameSilo – بهترین برای خرید دامنه به صورت عمده

بازیابی دامنه خود در 7 مرحله آسان

اگر دسترسی به دامنه خود را از دست بدهید، چند دلیل وجود دارد که ممکن است اتفاق افتاده باشد (و ما همه آن را دیده ایم). این می تواند یک کارت اعتباری منقضی شده در تمدید خودکار دامنه باشد، شاید شرکت شما کارمندان ناراضی یا شریک تجاری سابق آن را گرفته باشد، یا شاید هکرها به دامنه شما دسترسی پیدا کرده اند که باعث شده شما نتوانید دوباره وارد شوید.

در بیشتر موارد می توانید با اقدامات پیشگیرانه این سناریوها را پیش بینی کرده و از آن اجتناب کنید. اما اگر قبلاً این اتفاق افتاده است، در اینجا راهنمای نحوه بازیابی دامنه خود آورده شده است:

  1. وضعیت دامنه خود را بررسی کنید
  2. اگر دامنه فعال است، مشخص کنید که مالک آن چه کسی است
  3. اگر دامنه غیرفعال است، با ثبت کننده تماس بگیرید
  4. از میزبان فعلی وب یا ارائه دهنده خدمات میزبانی خود درخواست کمک کنید
  5. با ICANN اعتراض کنید و مالکیت اخیر را ثابت کنید
  6. دامنه خود را در حراجی خریداری کنید
  7. اقدامات پیشگیرانه انجام دهید

مرحله 1: وضعیت دامنه خود را بررسی کنید

اگر حساب کاربری شما قطع شده است و نمی توانید نام دامنه خود را تمدید کنید، باید سریعا برای محافظت از آن اقدام کنید.

اگر نام شما در رکورد دامنه نیست، احتمال اینکه تمام اعلان‌های تمدید را از دست داده باشید وجود دارد. این ممکن است به این معنی باشد که مشتریان دیگر ایمیل دریافت نمی کنند یا وب سایت شما آفلاین می شود!

انجام هر کاری که ممکن است برای ایمن کردن آن قبل از وقوع این اتفاق بسیار مهم است.

ICANN یک سازمان بین المللی است که به تنظیم اینترنت و دامنه های آن کمک می کند. آنها همچنین یک ابزار بررسی آنلاین برای تعیین اینکه صاحب یک نام دامنه خاص هستند ارائه می دهند.

با ابزار جستجوی داده های ثبت نام ICANN، می توانید به راحتی اطلاعات ثبت نام فعلی هر نام دامنه یا منبع شماره اینترنتی را بررسی کنید. این ابزار از RDAP (پروتکل دسترسی به داده های ثبت نام) استفاده می کند که به عنوان جایگزینی برای WHOIS (پورت 43) ایجاد شده و توسط گروه فنی در IETF (گروه وظیفه مهندسی اینترنت) فرموله شده است.

برخی از اطلاعاتی که می توانید از RDAP استخراج کنید شامل نام دامنه، آدرس ایمیل مخاطب، اطلاعات سرور نام و سایر جزئیات فنی است.

در اینجا مثالی از آنچه در هنگام جستجوی نام دامنه ما با ابزار جستجو به نظر می رسد آورده شده است:

بررسی نام دامنه با ابزار جستجوی ICANN.

RDAP در مقایسه با پروتکل WHOIS قبلی خود دارای مزایای متعددی است، مانند دسترسی ایمن تر به داده ها، فرمت استاندارد و کاربر پسند، پشتیبانی از بین المللی سازی، و قابلیت ارائه سطوح مشخصی از دسترسی به داده های ثبت نام.

مرحله 2: اگر دامنه فعال است، مشخص کنید که مالک آن چه کسی است

اگر دامنه شما فعال است و شخص دیگری از آن استفاده می کند، ابتدا باید مشخص کنید که مالک آن چه کسی است.

ممکن است شخصی باشد که پس از از دست دادن دسترسی شما به حساب کاربری، آن را ثبت کرده است یا شخصی که کنترل نام دامنه شما را بدون مجوز به دست گرفته است.

ابزار جستجو هویت ثبت کننده و تاریخ انقضای دامنه را به شما می گوید.

با مشاهده تاریخ های ثبت می توانید مشخص کنید که دامنه فعال است یا خیر. اگر در آینده تاریخ انقضا داشته باشد، قطعاً توسط شخصی استفاده می شود:

تاریخ ثبت برای جستجوی ICANN درست در زیر اطلاعات دامنه است.

سپس اطلاعات تماس را بررسی کنید تا هویت ثبت‌کننده را بیابید. معمولاً مالک یک شرکت شخص ثالث مانند ارائه دهنده میزبانی وب یا ثبت کننده دامنه خواهد بود. برای مثال ما از GoDaddy استفاده می کنیم.

پیدا کردن اطلاعات تماس و مالکیت دامنه.

پس از شناسایی مالک دامنه، باید با آنها تماس بگیرید و وضعیت خود را توضیح دهید.

مرحله 3: اگر دامنه غیرفعال است، با ثبت کننده تماس بگیرید

اگر دامنه مورد نظر شما منقضی شده است، هنوز شانسی ندارید! شما هنوز دو گزینه دارید.

قبل از هر چیز، سعی کنید با شخصی که نامش در پرونده WHOIS است تماس بگیرید و بپرسید که آیا مایل به انتقال آن به شما هستند یا خیر. این به ندرت جواب می دهد زیرا طرف مقابل معمولاً تمایلی به واگذاری دامنه ندارد و گاهی اوقات آن را با نیت غارتگرانه می گیرد.

در این مورد، شروع فرآیند تغییر تماس اولیه بهترین اقدام است. اگرچه هر شرکتی رویکرد خاص خود را برای اجرای این روش دارد، اکثر آنها مراحل مشابهی را دنبال می کنند.

برای شروع فرآیند تمدید نام دامنه خود، باید با یک نماینده خدمات مشتری تماس بگیرید و اطلاعات خود را در اختیار آنها قرار دهید. آنها احتمالاً مدرک هویتی مانند ارسال نسخه اسکن شده یا فکس شده گواهینامه رانندگی شما را درخواست می کنند – مانند وارد کردن DMV برای دامنه ها فکر کنید. می‌توانید به آنها اطلاع دهید که اگرچه نمی‌توانید به آدرس ایمیل فعلی موجود در پرونده دسترسی پیدا کنید، اما شناسایی مناسبی برای تأیید هویت خود دارید.

نمایندگان خدمات مشتری دوستانه (امیدوارم) شما را از طریق اقدامات امنیتی که شرکت برای تأیید مشروع بودن دسترسی شما در نظر گرفته است راهنمایی خواهند کرد. این ممکن است به دلیل یک پروتکل تأیید چند مرحله ای کمی طول بکشد، اما مطمئن باشید که همه این کارها برای ایمنی و حفاظت شما انجام می شود.

در دراز مدت، ناامیدی فعلی شما از اقدامات امنیتی حساب در واقع چیز خوبی است، زیرا از شما در برابر هکرها در آینده محافظت می کند.

مرحله 4: از ارائه دهنده خدمات میزبانی فعلی خود درخواست کمک کنید

اگر ارائه دهنده خدمات میزبانی شما با ثبت کننده دامنه متفاوت است، باید در اسرع وقت با آنها تماس بگیرید.

آنها ممکن است بتوانند با ارائه اطلاعات و/یا منابع اضافی به شما در بازیابی دسترسی به دامنه کمک کنند. اگر وب سایت شما هنوز در دسترس است، این می تواند سریع ترین و کارآمدترین راه برای بازگرداندن کنترل دامنه شما باشد.

مرحله 5: با ICANN اعتراض کنید و مالکیت اخیر را ثابت کنید

اگر همه چیز شکست خورد، می‌توانید با شرکت اینترنت برای نام‌ها و شماره‌های اختصاص‌یافته (ICANN) اعتراض کنید.

ICANN دستورالعمل های خاصی را برای محافظت از صاحبان دامنه در برابر فعالیت های جعلی ایجاد کرده است. اگر اخیراً مالک یا از دامنه مورد نظر استفاده کرده اید، ممکن است بتوانید مالکیت قانونی خود را ثابت کنید.

این فرآیند شامل چندین مرحله، چندین سند و زمان زیادی است، اما اگر ابزار دیگری برای بازیابی دسترسی به دامنه خود نداشته باشید، ارزش آن را دارد. همچنین ممکن است برای این فرآیند به یک وکیل نیاز داشته باشید، زیرا کارهای اداری اغلب پیچیده است.

همه ثبت کنندگان نام دامنه باید از خط مشی حل اختلاف نام دامنه (UDRP) پیروی کنند.

بر اساس این سیاست، هر گونه اختلاف در مورد نقض علامت تجاری باید قبل از لغو، تعلیق یا انتقال یک نام دامنه، با توافق، دادگاه یا داوری رسیدگی شود.

اگر مشخص شود که شخصی از ثبت نام دامنه خود سوء استفاده کرده است (به عنوان مثال، سایبری)، شرکت هایی که دارای حقوق علامت تجاری هستند، می توانند از روند رسیدگی سریع اداری که فقط از طریق ارائه شکایت با ارائه دهنده خدمات حل اختلاف تایید شده آغاز می شود، استفاده کنند.

با این حال، اگر سایت شما بخشی از یک پلتفرم یا برند دارای علامت تجاری نیست، ICANN ممکن است نتواند به سرعت یا کارآمدی که می‌خواهید کمک کند. و اگر صاحب یک کسب و کار کوچک هستید، ممکن است این کار از ارزش آن بیشتر باشد.

مرحله 6: دامنه خود را در یک حراجی خریداری کنید

بسیاری از مردم نام های دامنه اخیرا منقضی شده را با این امید می خرند که آنها را به صورت خصوصی با مبالغ هنگفتی بفروشند. و کار می کند.

متأسفانه، اگر تمام تلاش‌های دیگر برای بازیابی دسترسی به نام دامنه شما شکست خورده باشد، ممکن است لازم باشد آن را در یک حراج آنلاین خریداری کنید. این می تواند آخرین تلاش برای کسانی باشد که می خواهند از انجام فرآیند ICANN اجتناب کنند یا برای استطاعت مالی به کمک نیاز دارند.

سایت‌های حراج مانند GoDaddy Auctions مکان‌های خوبی برای شروع هستند و اکثر ثبت‌کنندگان نسخه‌های خاص خود را دارند. می توانید ثبت کننده اصلی آن نام دامنه را پیدا کنید و ببینید آیا در آن پلتفرم موجود است یا خیر.

با این حال، مهم است که به یاد داشته باشید که نام دامنه ای که در حراج خریداری می کنید ممکن است همان نامی نباشد که در ابتدا مالک آن بودید – ممکن است در این مدت توسط شخص دیگری ثبت شده باشد.

اگر این مسیر را انتخاب کردید، مطمئن شوید که از قبل برنامه ریزی کرده و بر اساس آن بودجه بندی کنید. مطمئناً همان مبلغی را که بار اول پرداخت کردید، پرداخت نخواهید کرد. و اگر فروشنده شما بداند که چقدر به آن نیاز دارید، قدرت مذاکره کمی دارید.

مرحله 7: اقدامات پیشگیرانه انجام دهید

بهترین راه برای محافظت از خود در برابر از دست دادن نام دامنه، انجام اقدامات لازم برای محافظت از خود در برابر این اتفاق در وهله اول (یا دوباره) است.

اینجا نکاتی وجود دارد:

از تاریخ انقضای دامنه خود آگاه باشید. مهمترین چیز این است که مطمئن شوید تاریخ انقضای نام دامنه خود را می دانید و حداقل یک ماه قبل آن را تمدید کنید. برای جلوگیری از از دست دادن مهلت تمدید، می توانید یادآوری را روی تلفن یا تقویم خود تنظیم کنید.

اطلاعات تماس خود را به روز داشته باشید. همچنین باید مطمئن شوید که تمام اطلاعات تماس خود را با ثبت‌کننده به‌روز کنید و اگر ثبت‌کننده اصلی شما از کار بیفتد یا غیرقابل دسترسی باشد، از اطلاعات تماس با یک ثبت‌کننده دیگر نسخه پشتیبان تهیه کنید.

با اجرای اقدامات امنیتی قوی از خود در برابر حملات سایبری محافظت کنید. محافظت از وب سایت شما در برابر حملات سایبری خطرناک به حفظ امنیت دامنه شما کمک می کند. مطمئن شوید که از یک رمز عبور قوی، احراز هویت دو مرحله‌ای و سایر اقدامات امنیتی استفاده می‌کنید تا اطمینان حاصل کنید که هکرها نمی‌توانند به حساب شما دسترسی پیدا کنند.

دامنه خود را با قفل ثبت کننده ایمن کنید. قفل ثبت کننده یک لایه امنیتی اضافی است که از انتقال یا تغییرات غیرمجاز در نام دامنه بدون ارائه کد مجوز معتبر جلوگیری می کند. به این ترتیب می توانید اطمینان حاصل کنید که هیچ کس نمی تواند بدون رضایت شما کنترل دامنه شما را در دست بگیرد.

از تمام سوابق و اسناد دامنه خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. این شامل قراردادهای ثبت و انتقال، اطلاعات تماس، سوابق WHOIS و غیره است. پشتیبان‌گیری از این اطلاعات به شما کمک می‌کند تا در صورت وقوع اتفاقی، دامنه خود را آسان‌تر و سریع‌تر بازیابی کنید، زیرا از قبل یک کپی از همه چیز را در دست دارید.

روی یک سرویس نظارت حرفه ای سرمایه گذاری کنید. خدمات مانیتورینگ حرفه‌ای می‌تواند به شما کمک کند تا از هرگونه تغییر در دامنه خود مطلع باشید و در صورت وقوع فعالیت مشکوک به شما هشدار دهد.

دسترسی به دامنه خود را غیرمتمرکز کنید. هنگام انتخاب یک آدرس ایمیل نام دامنه، آدرسی را انتخاب کنید که چند نفر در کسب و کار شما به اشتراک بگذارند یا به آن دسترسی داشته باشند. به این ترتیب، اگر شخصی برای مدت طولانی ترک کند یا در دسترس نباشد، دیگر نگران قفل شدن نام دامنه خود نخواهید بود.

آخرین نظرات در مورد بازیابی نام دامنه

بازیابی نام دامنه از دست رفته می تواند یک فرآیند دشوار باشد، به خصوص اگر شخصی در طرف دیگر دلیل مخربی برای گرفتن آن از شما داشته باشد.

مهمترین چیز این است که اقدامات لازم را برای محافظت از خود در برابر این اتفاق در وهله اول (یا دوباره) انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که اطلاعات تماس شما به روز است، از تمام اسناد و سوابق مربوط به نام دامنه نسخه پشتیبان تهیه کنید، از قفل ثبت کننده استفاده کنید و در یک سرویس نظارت حرفه ای سرمایه گذاری کنید.

این اقدامات می تواند به شما کمک کند تا مطمئن شوید که نام دامنه شما بدون توجه به هر چیزی ایمن و ایمن خواهد بود.

امتیاز دهید

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تومان (IRT)
()
پرداخت می‌کنید
()
تومان (IRT)
دریافت می‌کنید
1 = IRT
بلک فرایدی ۲۰۲۴