امروزه هر گرافیستی نیاز به یک نمونه کار یا به اصطلاح portfolio جهت فعالیتهای تجاری خود دارد. همیشه یک گرافیست یا عکاس نمونه کارهای خود را برای بستن قرارداد باید به نمایش گذارد. اما سوالی که پیش میآید این است که چرا باید یک گرافیست نمونه کارهای خود را در سایت Dribbble یا سایت Behance قرار دهد؟
سایت Behance چیست ؟
این سایت در حقیقت یک پلتفورم شبکه اجتماعی کمپانی Adobe است که باهدف نمایش و یافتن کارهای خلاقانه طراحی ایجاد شده است. طراحان و گرافیستها به عضویت این سایت در میآیند و نمونه کارهای خود را جهت دریافت بازخورد به نمایش میگذارند. تصاویر ویدیویی، عکس و فرایند تولید فعالیت کار گرافیکی از جمله مواردی است که در Behance قابل اشتراکگذاری است.
خیلی از دانشگاهها و آموزشگاههای مطرح هنری در آمریکا مانند Art Center College of Design و Savannah College of Art and Design و Maryland Institute College of Art و … به پلتفورم Behance متصل هستند و دانشجویان الزام دارند که کار خود را به در این سایت به اشتراک بگذارند (قبلا در مورد ساخت پورتفولیو هنر برای اپلای دانشگاه خارج کشور صحبت کردهایم). در انتهای سال ۲۰۱۹ این سایت بالغ بر ۱۲ میلیون عضو داشته است.
فعالیت در Behance به چه صورت است ؟
۱- شما قبل از هر چیز باید در این سایت ثبت نام کنید (برای ایرانیها سایت در دسترس نیست و لازم است از فیلترشکن استفاده نمایید). با ثبتنام در این سایت اکانت شما برای دیگر خدمات آنلاین شرکت Adobe مانند Adobe Stock قابل استفاده خواهد بود.
۲- وارد Behance setting شوید، بهتر است در بخش Behance URL، لینکی تحت نام و نام خانوادگی خود ایجاد کنید. همچنین در بخش Behance setting نوع پیامهای دریافتی از Adobe را تنظیم کنید یا حتی با گزینه SWITCH ADOBE IDS، دیگر اکانت Adobe خود را به اکانت فعلی متصل نمایید.
۳- وارد Behance Profile شوید تا آواتار و بنر اکانت خود را نصب کنید. شما در این بخش چهار گزینه پیش روی خود دارید:
- Work: نمونه کارهای خودتان که باید آپلود کنید.
- Moodboards: مواردی که ذخیره کردهاید تا از آن الهام بگیرید.
- Appreciations: کارهایی که دنبال کردهاید یا لایک زدهاید.
- Insights: آمار فعالیتهای شما در سایت نشان میدهد.
- Drafts: پروژههایی که آپلود کردهاید ولی منتشر نکردهاید.
۴- هنگامی که میخواهید پروژه خود را آپلود کنید، پنج بخش پیش روی شما قرار دارد:
- Files: فایل یا فایلها را آپلود کنید.
- Text: کار خود را برای سرچ نامگذاری کنید.
- Embed: برای قرار دادن ویدئو یا لینک سایت از این قسمت استفاده کنید.
- Lightroom Photos: درصورت لزوم تنظیمات نوری را انجام دهید.
- Photo Grid: اگر چند عکس آپلود کردهاید چیدمان آن را تنظیم کنید.
کسب درآمد ارزی از Behance
سایت Behance یک بخش به نام Jobs دارد که میتوانید پروژهها را جست و جو کنید و درخواست خود را برای همکاری اعلام نمایید. لازم است که نمونه کارهای شما زیاد باشد تا شانس دریافت پروژه را داشته باشید. همچنین سایت بخشی به نام Adobe Portfolio در زیر نام اکانت شما قرار داده است که میتوانید سایت هنری خود را به این شبکه اجتماعی متصل کنید و در نتیجه مشتریانی بیشتری به سایت شما مراجعه خواهند کرد.
در صورتی که به عنوان یک فریلنسر میخواهید از طریق سایت Behance کسب درآمد کنید، برای نقد کردن درآمدهای دلاری خود میتوانید از خدمات مجموعه اول پرداخت استفاده نمایید.
سلام
ممنونم از مقاله عالی تون
سوالی که برام پیش اومده اینه که : اگر سایت بفهمه ایرانی هستیم بلاک می کنه؟