دلایل سقوط ارزهای دیجیتال 20 خرداد

دلایل سقوط ارزهای دیجیتال 20 خرداد

زمان مطالعه 3 دقیقه

شکایت کمیسیون بورس بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) از صرافی بایننس، کوین بیس و شعبه آمریکایی بایننس باعث شده است که سرمایه‌گذاران حدود ۴ میلیارد دلار سرمایه را از این پلتفرم‌های معاملاتی خارج کنند. در این پست به بررسی دلایل سقوط ارزهای دیجیتال 20 خرداد می پردازیم.

دلایل سقوط ارزهای دیجیتال 20 خرداد

جو روانی پیرامون این مسئله هم قیمت بیت کوین و اتریوم را حدود ۵٪ کاهش داده و بیشتر آلت کوین‌ها را با سقوط‌های بیش از ۲۰٪ مواجه کرده است که در راس آن‌ها پروژه‌های مورد اشاره SEC مانند BNB، کاردانو، پالیگان و فایل کوین بوده‌اند.
داده‌های وب‌سایت نانسن (Nansen) و گلس‌نود (Glassnode) نشان می‌دهد که از روز دوشنبه تا پنجشنبه هفته گذشته، خالص جریان خروجی ۳ صرافی مورد شکایت SEC در شبکه اتریوم در مجموع ۳.۱ میلیارد دلار بوده است. علاوه بر این، به‌طور خالص ۸۶۴ میلیون دلار بیت کوین هم از صرافی‌های مذکور خارج شده است. جریان خروجی خالص برابر تفاضل واریزی‌ها از برداشت‌ها در یک صرافی است.

با این حال، سه صرافی مذکور برداشت‌های خود را به‌طور منظم و بدون هیچ مشکلی پردازش کرده‌اند. گفتنی است که SEC در روز دوشنبه علیه صرافی بایننس، چانگ‌ پنگ ژائو (Changpeng Zhao)، مدیرعامل آن و بایننس آمریکا به‌دلیل نقض قوانین مربوط به اوراق بهادار شکایت کرد. این آژانس در روز سه‌شنبه هم از صرافی کوین بیس به‌دلیل معامله اوراق بهادار ثبت‌نشده شکایت کرد.

SEC قصد دارد دارایی‌های بایننس آمریکا را مسدود کند و در متن شکایت‌های خود، از رمزارزهای زیادی مثل سولانا، کاردانو و متیک به‌عنوان اوراق بهادار ثبت‌نشده نام برده است.

خالص جریان خروجی بایننس تنها طی ۴ روز در شبکه اتریوم به ۲ میلیارد دلار رسید. جریان خروجی ۱۳,۹۵۳ بیت کوینی این صرافی در روز چهارشنبه هم رکورد جدیدی از دسامبر ۲۰۲۲ محسوب می‌شد. همین مسئله باعث ایجاد تفاوت چشمگیر قیمت بیت کوین در بایننس آمریکا نسبت به سایر صرافی‌ها شد. با این حال، جریان خروجی مذکور تنها ۵٪ از کل دارایی‌های بایننس را تشکیل می‌دهد.

دلایل سقوط ارزهای دیجیتال 20 خرداد

دلایل سقوط ارزهای دیجیتال 20 خرداد

خالص جریان خروجی کوین بیس و بایننس آمریکا از روز دوشنبه تا پنجشنبه در شبکه اتریوم هم به‌ترتیب ۱ میلیارد دلار و ۷۵ میلیون دلار بوده است. بایننس آمریکا از کاربران خود خواسته است تا برای در امان ماندن از سیاست‌های SEC، هرچه زودتر سرمایه‌های دلاری خود را برداشت کنند. این پلتفرم دقایقی پیش سپرده‌گذاری دلار آمریکا را به حالت تعلیق درآورد و دلار آمریکا را از فهرست معاملاتی خود حذف می‌کند.

ریزش سنگین آلت کوین‌ها

در هر صورت، ارزهای دیجیتال هم در ۲۴ ساعت گذشته با فشار فروش زیادی مواجه شده‌اند. قیمت بیت کوین و اتریوم به‌ترتیب ۳.۶٪ و ۴.۸٪ کاهش یافته و به محدوده ۲۵,۵۰۰ و ۱,۷۵۰ دلار رسیده است. آلت کوین‌هایی مثل سولانا، متیک، کاردانو، فایل کوین، سویی، چیلیز، شیبا اینو، اکسی اینفینیتی و آپتیمیزم هم بیشتر از ۲۰٪ کاهش یافته‌اند و بسیاری از سرمایه‌گذاران خود را با ضررهای زیادی مواجه کرده‌اند.

این میزان ریزش برای آلت کوین‌های بزرگ مانند کاردانو عدد بسیار بزرگی محسوب می‌شود. تصور کنید که ارزش بازار ADA تنها در چند ساعت حدود ۲ میلیارد دلار کاهش پیدا کرده است.

به نظر می‌آید ریزش سنگین قیمت آلت کوین‌ها به دلیل اوراق بهادار اعلام شدن برخی از آن‌ها باشد اما آلت کوین‌های دیگر نیز که در فهرست SEC جای نداشتند هم با ریزش‌های سنگینی مواجه شدند.

امتیاز دهید

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تومان (IRT)
()
پرداخت می‌کنید
()
تومان (IRT)
دریافت می‌کنید
1 = IRT