یکی از مزایای استفاده از پی پال، قابلیت ریفاند کردن یک تراکنش است. در صورتی که از انجام یک تراکنش با پی پال رضایت نداشته باشید و یا کالا مورد نظر به هر دلیل به دست شما نرسیده باشد، میتوانید مبلغ تراکنش را برگردانید. در این مقاله با Refund (ریفاند) و Dispute (دیسپیوت) در پی پال آشنا خواهیم شد.
ریفاند (Refund) در پی پال
شما میتوانید با ارسال ایمیل به فروشنده برای یک تراکنش کامل شده درخواست ریفاند دهید:
از فروشنده بخواهید که به صفحه Transaction Details حساب پی پال خود برود و روی گزینه Issue a refund کلیک کند. شما می توانید تا ۱۸۰ روز پس از پرداختی که برای خرید چیزی انجام دادید، درخواست ریفاند دهید. اگر شما پرداختی را انجام دادهاید ولی هنوز در حالت معلق (Pending) است، میتوانید با رفتن به صفحه Activity روی گزینه Cancel کلیک کنید.
یافتن اطلاعات فروشنده
۱) در صفحه Summary حساب خود روی تراکنشی که میخواهید کنسل کنید، کلیک کنید.
۲) از اطلاعات تماس فروشنده برای تماس با آن و درخواست ریفاند استفاده کنید.
در صورتی که با فروشنده برای بازگشت وجه به توافق نرسیدید و فروشنده موافق این کار نبود میتوانید به پی پال درخواست حل اختلاف یا دعوی (Dispute) دهید.
باز کرن Dispute (دیسپیوت) در پی پال
شما در صورتی میتوانید بر روی یک تراکنش دیسپیوت (Dispute) باز کنید که شامل یکی از موارد زیر یاشد:
- کالا یا سرویس به دست شما نرسیده است: اگر چیزی خریداری کردهاید که به دست شما نرسیده است، حداقل پس از ۳ روز میتوانید درخواست حل اختلاف دهید.
- کالا با توضیحات مغایرت دارد: اگر چیزی که دریافت کردهاید تفاوت قابل ملاحظهای با توضیحاتی که فروشنده داده است، دارد میتوانید با پرداخت هزینه حمل و نقل آن، درخواست بازگردانی دهید.
البته توجه داشته باشید که در طی روند حل اختلاف یا Dispute، پی پال باز هم مداخلهای نمیکند و در واقع شما با خریدار در پنل کاربری پی پال خود مذاکره میکنید و مذاکرات به عنوان مدرک ثبت میشود.
هر حل اختلاف پس از گذشت ۲۰ روز از طرف پی پال بسته میشود که در صورتی که هم چنان اختلاف شما پابرجاست میتوانید حل اختلاف خود را به ادعا (Claim) تبدیل کنید تا پی پال خود به عنوان میانجی وارد روند حل اختلاف شما شود.
تبدیل یک Dispute به Claim
برای تبدیل یک Dispute به Claim میبایتست مراحل زیر را پیش از گذشت ۲۰ روز از ایجاد Dispute طی کنید.
۱) وارد قسمت Resolution Center شوید.
۲) در کنار Dispute که ایجاد کردهاید، گزینه View را انتخاب کنید.
۳) پایین صفحه گزینه Escalate to PayPal را انتخاب کنید.
۴) هر اطلاعاتی که فکر میکنید باید کارشناسان پی پال در جریان آن باشند را وارد و سپس گزینه Submitرا انتخاب کنید.
۵) حالا باید منتظر پاسخ پی پال باشید که می تواند تا ۳۰ روز زمان ببرد.
حال که با Refund (ریفاند) و Dispute (دیسپیوت) در پی پال آشنا شدید، لازم به ذکر است که مجموعه اول پرداخت خدمات متنوع پی پال شامل، افتتاح حساب پیپال برای کاربران، شارژ حساب پی پال، خرید با پی پال، نقد کردن درآمدهای ارزی با پی پال را به کاربران خود ارایه میدهد.
نظرات کاربران