انتخاب بهترین نام دامنه

نحوه انتخاب بهترین نام دامنه در سال 2022

نام دامنه چیزی بیش از یک URL است و افراد می توانند با استفاده از آن شما را به صورت آنلاین پیدا کنند. نام دامنه نشان دهنده هویت یک برند است. البته هنگام انتخاب انتخاب بهترین نام دامنه مناسب موارد زیادی باید در نظر گرفته شود. از جمله :

  • مشتری با شنیدن نام دامنه شما چه احساسی باید داشته باشد؟
  • آیا نام دامنه شما تمام محصولات و خدماتی را که می فروشید پوشش می دهد؟
  • آیا باید کلمات کلیدی را برای سئو در نظر بگیرید یا از اسم برند برای نام دامنه استفاده کنید؟

خوشبختانه دامنه ها هزینه زیادی ندارند و ثبت آن آسان است، برای یافتن نام دامنه مناسب کمی تلاش نیاز است. در ادامه نحوه انتخاب بهترین نام دامنه را توضیح میدهیم.

خرید هاست خارجی

با انتخاب یک نام دامنه مناسب با استفاده از بهترین ابزارهای تجارت الکترونیک می‌توانید یک فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کنید و به سرعت به فروش برسید.

نحوه انتخاب بهترین نام دامنه

  • نام دامنه باید کوتاه و به یاد ماندنی باشد و قابلیت برند شدن (brandable) داشته باشد.
  • اگر از قبل یک برند یا نام تجاری دارید، قطعاً می خواهید آن را به عنوان دامنه خود ثبت کنید. با این کار افراد راحت‌تر شما را پیدا کنند و کسب‌وکار شما را را به وب‌سایتتان متصل میکند. com. محبوبیت بیشتری دارد اما co. و net. جایگزین های مناسبی هستند.
  • نامی که انتخاب میکنید باید کوتاه و مختصر باشد و به راحتی به خاطر سپرده شود.
  • نام دامنه باید کمتر از 15 کاراکتر باشد
  • از زبان عامیانه استفاده نکنید (یعنی از “U” به جای ” you ” استفاده نکنید)
  • از کلماتی که املا و معانی پیچیده دارند استفاده نکنید

استفاده از thelacountymuseumofartstore.org برای فروشگاه آنلاین موزه هنر لس آنجلس نامناسب است. زیرا طولانی است و به خاطر سپرده نمیشود. در عوض این برند thelacmastore.org را انتخاب کرد. این نام دامنه کوتاه و جذاب و به راحتی به خاطر سپرده میشود.

برخی از برندها مانند Biko در انتخاب نام دامنه خلاقیت به خرج دادند. Biko نام دامنه ilovebiko.com را انتخاب کرده است و این نام احساس خوبی به خریداران میدهد. نام دامنه باید ساده و قابلیت برند شدن را داشته باشد تا مردم بتوانند شما را به راحتی در اینترنت پیدا کنند.

انتخاب بهترین نام دامنه: از خط تیره و اعداد استفاده نکنید

مردم همیشه متن ها را اشتباه تایپ می کنند شما نمی توانید از این مشکل جلوگیری کنید. اما می توانید با حذف خط تیره و اعداد احتمال تایپ اشتباه نام دامنه خود را کاهش دهید. برای مثال استفاده از “4” به جای “for” می تواند باعث سردرگمی شود.

استفاده نکردن از اعداد و خط تیره نیز باعث می شود نام دامنه شما برای موبایل مناسب باشد. وقتی URL را با موبایل تایپ می‌کنید، باید بین صفحه‌کلیدهای الفبا و عددی جابجا شوید که همین باعث اشتباهات تایپی، غلط املایی و سردرگمی میشود. از استفاده از موارد زیر اجتناب کنید:

  • ترکیب اعداد و کلمات: c00l-d0main.com
  • خط تیره: cool-domain.com
  • اختصار: coolest-domain4u.com
  • حروف دوتایی: coolesttopdomain.com

البته اگر نام تجاری شما شامل یک عدد باشد این مورد جز استثنا است. به عنوان مثال فروشگاه لباس 3sixteen از نام دامنه 3sixteen.com استفاده می کند. استفاده از نام برند برای دامنه و شبکه های اجتماعی باعث میشود برند شما به راحتی قابل شناسایی باشد و خریداران سردرگم نشوند.

نام دامنه com. را انتخاب کنید (اما اگر نمی توانید نگران نباشید)

وقتی نوبت به انتخاب پسوند دامنه میشود، بحث بر سر این است که کدام یک باعث ایجاد ترافیک بیشتری میشود. پسوند com. معتبرترین پسوند است که بیش از 78 درصد از کسب و کارها از آن استفاده می کنند. بسیاری از گوشی‌های هوشمند نیز دارای کلید com. هستند که تایپ نام دامنه را آسان‌تر می‌کند.

با این وجود میتوانید از جایگزین های دیگری مانند co. یا net. استفاده کنید. زیرا com ممکن است به قیمت صدها هزار دلار فروخته شود.

سایر دامنه های سطح بالا مانند ccTLD یا .shop را بررسی کنید

گاهی اوقات ممکن است نام دلخواه شما با پسوند com در دسترس نباشد. نگران نباشید چند پسوند سطح بالای دامنه (TLD) را میتوانید در نظر بگیرید:

  • city. : این یک گزینه خوب برای کسب و کارهای سنتی در یک شهر خاص است. به عنوان مثال london. و boston.
  • country. : یک انتخاب خوب برای خرده فروشانی که می خواهند در بازارهای بین المللی فعالیت کنند.
  • co. : این یک جایگزین جهانی برای com. برای همه زبان ها و فرهنگ ها است.
  • org. : اگر یک کسب و کار غیر انتفاعی دارید، org. یک انتخاب عالی است.
  • shop. : این یک جایگزین خوب برای وب سایت های تجارت الکترونیک است، زیرا واضح و مختصر است.
  • store. : یک گزینه خوب برای کسب و کارهای کوچک و خرده فروشان آنلاین.
  • trade. : یک انتخاب خوب برای عمده فروشان یا فروشگاه های تجارت الکترونیک B2B.

برای مثال Suta یک فروشنده در Shopify از بمبئی، از پسوند in. به جای com. استفاده می کند. نام دامنه نیز واضح و ساده و به یاد ماندنی است و به راحتی میتوان آن را پیدا کرد.

در صورت امکان کلمات کلیدی SEO را در نام دامنه خود بگنجانید

سعی کنید از کلمات کلیدی در نام دامنه خود استفاده کنید، اما تا جایی که استفاده از آن منطقی باشد. یک کلمه کلیدی در نام دامنه شما به موتورهای جستجو می گوید که وب سایت شما در مورد چیست. اگر تجربه کاربری خوب و محتوای با کیفیتی دارید، می توانید در نتایج جستجوی گوگل رتبه بالایی کسب کنید.

باید خلاق باشید و کلمات کلیدی را با نام تجاری خود ترکیب کنید تا متمایز شود. با چند کلمه کلیدی شروع کنید که نشان دهنده محصولات شما است، سپس نام شرکت خود را اضافه کنید. به عنوان مثال اگر پوشاک (apparel) می فروشید کلمه ” apparel” می تواند در نام دامنه شما استفاده شود. از فرمول [نام تجاری] + [کلید کلیدی] = [نام دامنه] استفاده کنید.

  • Sunday + apparel = sundayapparel.com
  • Diane’s + candles = dianescandles.com or candlesbydiane.com
  • Cosmik + masks = cosmikmasks.com

توجه داشته باشید که فقط از یک یا دو کلمه کلیدی استفاده کنید. یک مثال خوب از این مورد Verve Coffee Roasters یک برند قهوه سانتا کروز، کالیفرنیا است. این برند نام دامنه vervecoffee.com را انتخاب کرد که هم نام تجاری و هم کلمه کلیدی را پوشش می دهد و برای بازدیدکنندگان سایت به یاد ماندنی است.

از یک تولید کننده نام دامنه برای ایده گرفتن استفاده کنید

آیا در انتخاب نام دامنه دچار مشکل شده اید؟ می توانید از ابزار تولید کننده رایگان نام دامنه Shopify برای ایده گرفتن استفاده کنید. یک کلمه کلیدی را وارد این ابزار کنید، سپس چندین نام دامنه را میتوانید مشاهده کنید. این ابزار همچنین نام های جایگزین را نیز به شما نشان می دهد.

در مورد نام دامنه مورد نظر خود تحقیق کنید

پس از انتخاب یک نام دامنه مناسب باید بررسی کنید که آیا دامنه قبلاً ثبت شده است یا خیر. می توانید از ابزار جستجوی دامنه Shopify برای مشاهده در دسترس بودن یک دامنه استفاده کنید. راه دیگری برای انجام این کار از طریق جستجوی WHOIS است. قبل از استفاده از یک نام دامنه باید مطمئن شوید که هیچ برند دیگری از آن استفاده نمی کند. سه راه برای انجام این کار وجود دارد:

  • جستجوی علامت تجاری : به USPTO.gov بروید و پایگاه داده علامت تجاری را جستجو کنید تا ببینید آیا کسی نام مشابهی را ثبت کرده است.
  • بررسی شبکه های اجتماعی : برای بررسی در دسترس بودن یک نام دامنه اینستاگرام، فیسبوک، تیک تاک و سایر شبکه های اجتماعی مرتبط را جستجو کنید.
  • جستجو در گوگل : در آخر نام مورد نظر خود را در گوگل تایپ کنید تا ببینید آیا کسی از نام مشابه با برند شما استفاده کرده است یا خیر.

انتخاب بهترین نام دامنه: اگر نام دامنه در دسترس نبود چه باید کرد؟

گاهی اوقات نام دامنه ای که به دنبال آن هستید قبلاً ثبت شده است. در این صورت چند کار میتوانید انجام دهید.

سعی کنید آن را از مالک خریداری کنید

گاهی اوقات مردم نام های دامنه را می خرند تا در آینده به شرکت هایی مانند شما بفروشند. اگر شخصی از قبل مالک دامنه مورد نظر شما است، سعی کنید با مالک تماس بگیرید و به او پیشنهاد خرید نام دامنه بدهید. جزئیات را در پایگاه داده WHOIS پیدا کنید و برای خرید دامنه با آنها تماس بگیرید.

همچنین می‌توانید با جستجوی نام تجاری در رسانه‌های اجتماعی و توجه به تعداد دفعات به‌روزرسانی سایت، تحقیقات بیشتری انجام دهید. اگر دامنه ای سال ها به روز نشده باشد، این احتمال وجود دارد که مالک مایل به فروش دامنه است.

نام دامنه را تغییر بدهید

اگر نام دامنه مورد نظر شما در دسترس نباشد، میتوانید آن را کمی تغییر دهید. با تغییر نام دامنه اصلی مورد نظر خود نام های جدیدی ایجاد کنید. می توانید همه چیز را تغییر دهید و نسخه متفاوتی از نام تجاری خود ایجاد کنید.

به عنوان مثال اگر katysimons.com توسط یک مشاور فناوری اطلاعات ثبت شده است، به جای آن katysimonsprints.com یا ksimonsillustrates.com را برای شرکت تصویرسازی خود امتحان کنید.

همچنین می‌توانید یک ccTLD را بر اساس موقعیت مکانی شرکت خود ثبت کنید.( برای شهر (.nyc، .cdmx) یا برای کشور (.mx، .de) ). این می تواند به شما کمک کند تا مشتریان را در کشورهای خاص مورد هدف قرار دهید و رتبه جستجوی خود را در بازارهای بین المللی افزایش دهید.

اگر یک خرده‌فروش آنلاین هستید، میتوانید از فرمول [shop] + [brandname].com استفاده کنید. برای مثال Horne برندی در Shopify که دکوری های مدرن می فروشد از shophorne.com استفاده می کند.

همچنین می‌توانید با استفاده از یک ابزار تولیدکننده نام دامنه تغییراتی ایجاد کنید. در آخر دامنه جدید را جستجو کنید و در دسترس بودن آن را بررسی کنید.

دامنه سطح بالای متفاوتی را امتحان کنید

اگر نام دامنه شما در پسوند com. موجود نیست، سعی کنید به جای آن از یک TLD متفاوت استفاده کنید. تا زمانی که دامنه فعلی com. دارای علامت تجاری نباشد، می‌توانید با استفاده از co، .shop، .biz یا سایر TLDهای قابل اعتماد ثبت نام کنید.

برای بررسی TLD های ترند به NameStat بروید. برای تصمیم گیری در مورد پسوند دامنه خود می توانید پرفروش ترین و سریع ترین TLD های در حال توسعه را بررسی کنید. برای اینکه ببینید از کدام TLD ها نباید استفاده کنید، Spamhaus را بررسی کنید، ابزاری که TLD ها را از نظر اعتبار و شهرت بررسی میکند، بنابراین می توانید یک دامنه قابل اعتماد پیدا کنید.

خرید با ویزا کارت

خرید با پی پال

نحوه ثبت نام دامنه

با وجود بیش از 370 میلیون ثبت دامنه و نرخ رشد سالانه 3 درصدی باید سریع دامنه خود را ثبت کنید. اگر در حال راه اندازی یک تجارت الکترونیک هستید می توانید در هنگام ثبت فروشگاه Shopify خود به جای جستجوی یک ثبت کننده دامنه دیگر مانند GoDaddy یا Namecheap یک نام دامنه خریداری کنید. با استفاده از Domain Name Generator می توانید یک نام دامنه را فقط با چند کلیک پیدا کرده و ثبت کنید. این کار باعث صرفه جویی در وقت میشود و سریع میتوانید فروش را آغاز کنید.

اگر هنوز برای ثبت نام دامنه خود آماده نیستید، اشکالی ندارد. می توانید از نام دامنه رایگان yourstore.myshopify.com استفاده کنید. به این ترتیب می توانید فروشگاه Shopify خود را راه اندازی کنید و زمانی که آماده شدید بهترین نام دامنه را خریداری کنید.

استفاده از نام دامنه به عنوان یک مزیت رقابتی

نام دامنه فقط یک آدرس وب نیست. این نام نشان دهنده شرکت و برند شما است. دامنه نقش مهمی در نحوه ارائه خود به دنیای دیجیتال دارد، چه یک وبلاگ نویس هستید یا محصولاتی را به صورت آنلاین میفروشید. نام دامنه باید ساده، زیبا و به راحتی به خاطر سپرده شود. با انتخاب یک نام دامنه مناسب حرفه ای و معتبرتر به نظر میرسید و احتمالاً منجر به فروش بیشتر خواهد شد.

امتیاز 5/5 - از 1 رای

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تومان (IRT)
()
پرداخت می‌کنید
()
تومان (IRT)
دریافت می‌کنید
1 = IRT