سیستم انتقال پول xoom چیست

سیستم انتقال پول xoom و بررسی تفاوت آن با پی پال

یکی از خدمات جدید پی پال که به پنل کاربری این سیستم پرداخت قدرتمند اضافه شده است، Xoom نام دارد که فرایند انتقال پول را برای کاربران راحت‌تر کرده است. در این مقاله قصد داریم سیستم انتقال پول Xoom را معرفی کنیم و نحوه استفاده از آن در پنل کاربری پی پال را شرح دهیم.

سیستم انتقال پول Xoom

Xoom یک سرویس انتقال بین المللی است که توسط پی پال اداره می‌شود و از طریق تلفن و یا رایانه کار می کند. با Xoom شما می‌توانید به بیش از ۷۰ کشور پول ارسال کنید. این انتقال هم می‌تواند به صورت واریز به حساب بانکی گیرنده باشد و یا اینکه به صورت پول نقد به گیرنده پرداخت شود. علاوه بر این با xoom شما می‌توانید قبوض تلفن همراه بین المللی را پرداخت کنید.

یکی از مزیت‌های xoom آن است که اگر انتقال پول به گیرنده موفقیت آمیز نباشد؛ این سیستم تضمین بازگشت پول را ارائه می‌دهد. سیستم پشتیبانی xoom به صورت بیست و چهار ساعته و هفت روز هفته در دسترس است که خود یک نکته مثبت محسوب می‌شود.

با استفاده از xoom شما می‌توانید موارد زیر را انجام دهید:

  • به حساب بانکی گیرنده پول ارسال کنید.
  • پول نقد به آدرس گیرنده بفرستید.
  • قبض تلفن همراه خود را مجدد مشاهده و پرداخت کنید.

معرفی شرکت Xoom

سیستم انتقال پول xoom سایت

یک سرویس پی پال است که امکان انتقال وجه یا حواله الکترونیک را از ایالات متحده و کانادا به ۱۳۱ کشور می‌دهد. این شرکت در سال ۲۰۰۱ تاسیس شده است و در سانفرانسیسکو کالیفرنیا مستقر می‌باشد. در نوامبر ۲۰۱۵، پی پال شرکت xoom را به ازای هر سهم ۲۵ دلار و جمعا در حدود ۱/۰۹ میلیارد دلار خریداری کرد.

قبل از آن، xoom یک شرکت تجاری عمومی مستقل بود و توسط شرکت هایی مانند Sequoia Capital ، SVB Capital و … پشتیبانی می‌شد.

این شرکت در درجه اول، خدمات انتقال پول را از یک شخص به شخص دیگر، ارائه می‌دهد. انتقال پول از طریق کامپیوتر یا موبایل و حتی اپلیکیشن در مسیری امن ممکن است. پول ارسالی توسط xoom وابسته به موقعیت، به صورت نقدی و یا واریز به حساب بانکی به گیرنده پرداخت می‌شود.

تفاوت Xoom و پی پال چیست؟

سیستم انتقال پول xoom پی پال

با توجه به اینکه هر دو سیستم xoom و paypal به عنوان شرکت‌های انتقال پول محسوب می‌شوند، این پرسش مطرح می‌شود که چه تفاوتی با یکدیگر دارند و چه زمانی بایستی از هر کدام استفاده کنیم.

۱) ارسال تجاری پول

اگر نیاز به ارسال پول به بیزینسها دارید، خواه برای پرداخت هزینه کالای خریداری شده یا خدماتی که دریافت کرده‌ اید، تصمیم بین این دو سیستم آسان است. بر خلاف پی پال xoom فقط برای افراد معاملات غیرتجاری طراحی شده است و فقط برای تبادل بین افراد قابل استفاده است. حتی اگر با xoom یک پرداخت کاری را انجام دهید، به نظر می‌رسد که انجام شده است اما مشاغل دریافت کننده نخواهند توانست شماره فاکتور را با پرداخت مرتبط کنند و در نتیجه مبلغ برگشت داده می‌شود. لذا توصیه می‌کنیم در هنگام خرید، از پی پال استفاده نمایید.

از سوی دیگر پی پال طوری طراحی شده است که پرداخت‌های تجاری را مجاز می‌داند و بیش از هفت میلیون کسب و کار در سراسر جهان پرداخت پی پال را ارائه می‌دهند چرا که کارمزد های پرداخت در سیستم پی پال به عهده مشتری می‌باشد.

۲) ارسال غیر تجاری پول

وقتی نوبت به پرداخت غیر تجاری می‌رسد، موافقان و مخالفانی میان این دو سیستم وجود دارند. در سیستم پرداخت پی پال، گیرنده برای دسترسی به پولی که شما ارسال می‌کنید، بایستی ایمیل و حساب پی پال داشته باشد اما در مورد xoom، پول می‌تواند به طور مستقیم به حساب بانکی فرد واریز شود. علاوه بر آن xoom امکان برداشت نقدی در کشورهای مختلف را نیز ارائه می‌دهد.

اکنون که پی پال شرکت xoom را خریده است؛ کاربران می‌توانند از حساب های پی پال خود برای ارسال پول با xoom استفاده کنند.

۳) کارمزد های متفاوت

عامل دیگری که ممکن است در تصمیم گیری شما بین xoom و paypal نقش داشته باشد، کارمزد‌هایی است که هر یک از این شرکت ها دریافت می‌کنند. هنگام ارسال بین المللی پول با پی پال، هزینه‌ای دریافت نمی‌شود اما هزینه اکسچنج به نظر می‌سد که بالاتر باشد اما بازهم از آنچه بانکداری سنتی ارائه می‌دهد، بهتر است.

در نقل و انتقالات xoom که مبلغ تراکنش زیر ۳۰۰۰ دلار است، کارمزد کمی دریافت می‌شود و نرخ وابسته به اینکه پول را به کدام کشور ارسال می‌کنید، متفاوت است.

۴) تاخیر در دریافت پول

یکی از مشکلاتی که بسیاری از کاربران در مورد پی پال دارند، تاخیر در دریافت پول می‌باشد. علاوه بر آن هنگام انتقال پول از حساب پی پال به یک حساب بانکی، یک زمان اضافه نیز وجود دارد که ممکن است به طور کلی چند روز طول بکشد.

از طرف دیگر xoom سرویسی است که به ندرت با تاخیر مواجه می‌شود و در اکثر مواقع پرداخت‌ها فقط در عرض چند ثانیه به مقصد مورد نظر می‌رسد. xoom هم چنین به شما و گیرنده این امکان را می دهد که تراکنش را پیگیری کنید و از طریق پیام متنی یا ایمیل روند ارسال را به شما گزارش می دهد.

۵) پشتیبانی

یکی از مزایای xoom که می‌تواند برای بسیاری از افراد حائز اهمیت باشد، این است که پشتیبانی xoom به صورت ۲۴ ساعته و هفت روز هفته در خدمت کاربران است این بدان معنی است که چه شما نیاز به پیگیری انتقال داشته باشید و یا اینکه در مورد پرداخت خود سوال داشته باشید، شما می‌توانید به راحتی با تیم پشتیبانی در تماس باشید. این در حالی است که پشتیبانی پی پال مخصوصا در دوران کرونا اندکی ضعیف‌تر عمل می‌کند.

راهنمای کار با Xoom در پی پال

سیستم انتقال پول xoom کار با

برای آنکه با استفاده از xoom پرداخت خود را انجام دهید، به حساب پی پال خود وارد شوید و به بخش send & request در بالای صفحه مراجعه کنید. شما می‌توانید با استفاده از دو گزینه send to bank account و send cash for pick up به ترتیب انتخاب کنید که پول به حساب بانکی واریز شود و یا به صورت نقدی به گیرنده تحویل داده شود. در این بخش شما به صورت مستقیم به سایت xoom هدایت می‌شوید و می‌توانید با ورود به اکانت xoom مراحل را تکمیل کنید.

توجه داشته باشید که امکان کنسل کردن تراکنش در xoom نیز ممکن است. برای اینکار کافیست به صفحه Track Transactions مراجعه کنید و در قسمت Transaction History تراکنش مورد نظر خود را انتخاب کرده و Cancel Transaction را بزنید تا تراکنش لغو شود.

هزینه تراکنش Xoom

xoom-transaction

پی پال برای انتقال‌هایی که گیرنده و فرستنده از اکانت پی پل استفاده می‌کنند، کارمزد بین ۲ تا ۵ درصدی دریافت می‌کند. شرکت مشابه مانی گرام برای زمانی که از دبیت کارت و یا کردیت کارت استفاده نشده باشد؛ ۱/۹۹ دلار کارمزد می گیرد. xoom برای تراکنش‌های تا سقف ۹۹۹ دلار ، ۵/۹۹ دلار کارمزد دریافت می‌کند و برای مبالغ بالاتر از ۹۹۹ دلار، ۹/۹۹ دلار هزینه گرفته می‌شود.

حالا که با سیستم انتقال پول xoom آشنا شدید، لازم به ذکر است که مجموعه اول پرداخت انواع خدمات پی پال شامل، افتتاح حساب پی پال، نقد کردن پی پال، شارژ حساب پی پال و خرید با پی پال را به کاربران خود ارایه می‌دهد.

امتیاز 5/5 - از 2 رای

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تومان (IRT)
()
پرداخت می‌کنید
()
تومان (IRT)
دریافت می‌کنید
1 = IRT