بازنویسی و تغییر عنوان مطالب

پاسخ گوگل در مورد بازنویسی و تغییر عنوان مطالب

زمان مطالعه 3 دقیقه

جان مولر از گوگل پاسخ داد که آیا تطبیق عنوان با نمونه بازنویسی شده آن ها در صفحات نتایج موتور جستجو ایده منطقی است یا خیر. بازنویسی و تغییر عنوان مطالب را در ادامه بررسی کرده ایم.

شخصی در Mastodon متوجه شد که گوگل عناصر عنوان را در صفحات وب خود تغییر می‌دهد و اکثر اوقات نام سایت را از عنوان حذف می‌کند.

آیا باید با نحوه بازنویسی برچسب عنوان توسط گوگل مطابقت داشته باشید؟

گوگل در حال تغییر عناوین است و بیشتر اوقات نام سایت را از عنوان حذف می کند. به عنوان مثال اگر عنوان صفحه شما این است که سئو چیست و چگونه کار می کند؟ | نام سایت، گوگل آن را به صورت «سئو چیست و چگونه کار می کند؟» بازنویسی می کند. به نظر می رسد ما نباید نام سایت را در برچسب عنوان قرار دهیم. چون گوگل قبلاً نام سایت ها را معرفی کرده است.

جان مولر از گوگل پاسخ داد:

من تصور نمی کنم که نسخه بازنویسی شده بهتر است (برای SEO یا برای کاربران) و توصیه می کنم نام سایت خود را نگه دارید. زیرا تأیید نام سایتی را که بالای عنوان نشان می دهیم آسان تر می کند. همچنین این یک الگوی شناخته شده است، بنابراین من آن را فقط برای گوگل تغییر نمی‌دهم.

آیا تطبیق عنصر عنوان با آنچه گوگل نشان می دهد برای سئو خوب است؟

هر سوالی در مورد اینکه چه چیزی برای سئو در رابطه با عناصر HTML خوب است، باید با توجه به اینکه کنسرسیوم جهانی وب آن عنصر را تعریف کرده است، در نظر گرفته شود. W3C استانداردهای HTML را تعریف می کند و گوگل تا حد زیادی از آن استانداردها پیروی می کند. آنچه W3C در مورد عنصر عنوان می گوید این است که هدف این است که تعریف صفحه وب (به عنوان یک سند) در مورد چیست.

به این ترتیب عنصر عنوان به طور رسمی تعریف می شود:

  • عنوان یک سند توسط عنصر TITLE مشخص می شود.
  • باید محتوای سند را در یک زمینه نسبتاً گسترده شناسایی کند.
  • عنوان بخشی از متن سند نیست، بلکه ویژگی کل سند است.
  • بنابراین نکات کلیدی در مورد عنصر عنوان این است که:
  • عنوان بیان می کند که سند در مورد چه محتوایی چیست.
  • عنصر عنوان یک ویژگی کل سند است

گوگل توصیه می کند که عناصر عنوان باید توصیفی و مختصر باشند. عناصر عنوان نباید مبهم باشد. در نهایت، گوگل توصیه می‌کند که عنوان را به طور مختصر علامت‌گذاری کنید. چ استفاده از نام سایت خوب است، اما تکرار یک شعار بازاریابی در کل سایت نیازی نیست.

چرا گوگل عناوین را بازنویسی می کند؟

زمانی که گوگل چند سال پیش شروع به بازنویسی عناوین بیشتری کرد، بسیاری از سئوکاران از آن شکایت کردند. آنچه در بسیاری از نمونه‌هایی که بسیاری از مردم به اشتراک گذاشتند رایج بود این است که عناصر عنوان در توصیف موضوع صفحه شکست خوردند.

عناصر عنوان اغلب حاوی کلمات کلیدی مورد نظر بودند، اما توضیح مختصری از آنچه صفحه درباره آن است، نبود. این تعجب آور نیست، با توجه به اینکه بسیاری از سایت های سئو توصیه می کنند به جای توصیه برای توصیف موضوع صفحه، کلمات کلیدی را در تگ عنوان اضافه کنید. دلیل دیگری که گوگل عناوین را بازنویسی می کند این است که توضیحات کل صفحه مناسب نیست. به عنوان مثال گوگل اغلب یک صفحه وب را برای چیزی که اساساً موضوع فرعی صفحه وب است رتبه بندی می کند.

این زمانی اتفاق می افتد که گوگل یک صفحه وب را برای عبارتی که در وسط محتوا قرار دارد رتبه بندی می کند. بازنویسی عنصر عنوان برای مطابقت با محتوایی که صفحه برای آن رتبه بندی شده است منطقی است.

مرکز جستجوی گوگل همین را می گوید:

“هدف عنوان این است که هر نتیجه را به بهترین شکل نشان دهد و توصیف کند.”

اگر گوگل صفحه را برای یک موضوع فرعی از موضوع اصلی رتبه بندی می کند، منطقی است که گوگل عنصر عنوان را به چیزی که مرتبط با عبارت جستجو است تغییر دهد.

آیا باید با بازنویسی و تغییر عنوان مطالب گوگل مطابقت داشته باشید؟

این احتمالاً ایده خوبی نیست زیرا ممکن است گوگل صفحه را برای یک موضوع فرعی رتبه بندی کند. اگر می‌خواهید عنوان را بررسی کنید، کل محتوا را وارد ChatGPT کنید و یک خلاصه از او بخواهید.

امتیاز دهید

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تومان (IRT)
()
پرداخت می‌کنید
()
تومان (IRT)
دریافت می‌کنید
1 = IRT