سیستم های پرداخت الکترونیکی در مرکز انقلاب Fintech قرار دارند و الهام بخش رقابت شدید بین استارتاپها و غولهای فناوری مانند شرکت Apple و شرکت Alphabet هستند. در این مقاله برخی از شرکت های زیر مجموعه پی پال (Paypal) را برای شما معرفی خواهیم کرد.
شرکت پی پال هم که در سال ۱۹۹۸ تأسیس شد، هنوز هم نقش اساسی در پرداخت از طریق سیستمهای پرداخت وب و موبایل دارد و به همین دلیل شرکتهای زیادی را خریداری کرده است.
معرفی شرکت های زیر مجموعه پی پال
پی پال در ابتدا به عنوان یک شرکت نرم افزاری امنیتی به نام Confinity راه اندازی شد که توسط پیتر تیل ، ماکس لوچین ، لوک نوسک و کن هوری تاسیس گردید. پس از آن به یک شرکت خدمات انتقال پول مستقل به نام PayPal تبدیل شد.
پی پال به دلیل مشارکتهای قابل توجهی که با شرکتهای مختلف در صنایع متنوعی دارد بسیار مشهور و شناخته شده است. در ماه های اخیر ، پی پال با ایجاد ویژگی “پرداخت در اینستاگرام” ، به طور موثر سرویس رسانههای اجتماعی محبوب را به یک بستر تجارت الکترونیکی تبدیل کرده است.
در سالهای اخیر ، پی پال شرکتهای زیادی را به دست آورد که آن را در صدر نوآوری در پرداخت دیجیتال نگه می دارند. در ادامه شرکت های زیر مجموعه پی پال (Paypal) را برای شما معرفی خواهیم کرد.
Braintree Payments
در سال ۲۰۰۷ ، شرکت Braintree یک درگاه پرداخت را ارائه کرد تا امکان پرداخت آنلاین را برای بازرگانان و مشاغل آنلاین فراهم کند. در بین مشتریان عمده آن شرکتهای آنلاین موفق مانند Uber Technologies و Airbnb بودند. این شرکت بیش از ۵۰ میلیارد دلار در کل حجم پرداخت مجاز در سال ۲۰۱۵ را پردازش کرده است. Braintree به PayPal کمک کرده است تا جهانی شود.
Venmo
شرکت Venmo، که کاملاً متعلق به Braintree بود، یک روش پرداخت موبایل در فضای پرداخت P2P است. برنامه پرداخت Venmo دارای تنظیمات متنوعی میباشد و بسیار محبوب شده است. Venmo یکی از سریعترین پلتفرم های در حال رشد است. تا پایان یک چهارم اول سال ۲۰۱۹ ، Venmo بیش از ۴۰ میلیون حساب فعال داشت.
Paydiant
شرکت Paydiant در سال ۲۰۱۵ با مبلغ ۲۸۰ میلیون دلار، پی پال را وارد بازار پرداختهای تلفن همراه کرد. پلتفرم Paydiant با امکان ادغام قابلیتهای کامل کیف پول موبایل در برنامههای تلفن همراه، شرایط پرداخت را برای تجار بزرگ فراهم میکند. این شرکت به PayPal کمک کرده است تا روابط خود را با بازرگانان توسعه دهد و سهم بیشتری از فضای کیف پول موبایل را به خود اختصاص دهد.
Xoom
PayPal به عنوان بخشی از یک استراتژی، برای تقویت تجارت بین المللی خود ، شرکت Xoom را در سال ۲۰۱۵ با تقریباً ۸۹۰ میلیون دلار تاسیس کرد. Xoom بیش از ۱/۳ میلیون مشتری فعال داشت که از بستر آن برای ارسال حوالههای بین المللی تا مبلغ ۷ میلیارد دلار در طی سال استفاده میکردند. پی پال بازارهای نوظهور هند و چین را به عنوان سرزمینهای مهم رشد، هدف قرار میدهد و سکوی انتقال پول آنلاین Xoom را راهی برای ورود به بازار جهانی ۶۰۰ میلیارد دلاری حواله میداند.
Modest
در سال ۲۰۱۵، پی پال و همچنین یکی دیگر از شرکت های کوچک Fintech مستقر در شیکاگو به نام Modest را در دست گرفت. فن آوری Modest برای تجار آنلاین این امکان را فراهم میکند تا دکمههای خرید را به هر برنامه، صفحه رسانههای اجتماعی ، ایمیل یا پستها در وبلاگ اضافه کنند و امکان بازدید در همان بخش از محصولات را نیز برای مشتری فراهم کنند و به جای اینکه مجدداً به وب سایت بازرگان یا پورتال خرید هدایت شوند، مصرف کنندگان میتوانند بر روی دکمه خرید در هر کجا که باشند کلیک کرده و تراکنش را انجام دهند.
TIO Networks
در ابتدای سال ۲۰۱۷ پی پال اعلام کرد که پلتفرم پرداخت قبوض کانادایی TIO Networks را از آن خود کرده است. در این معامله حدود ۲۳۳ میلیون دلار به نفع پی پال شد تا با استفاده از بستر پرداخت چند کاناله مبتنی بر ابر TIO ، وارد حوزه پرداخت صورت حساب و قبوض نیز بشود.
iZettle
پی پال در ماه می سال ۲۰۱۸ ، استارت اپ فین تک iZettle را با حدود ۲/۱ میلیارد دلار پول نقد راه اندازی کرد. iZettle که در سوئد مستقر است در سال ۲۰۱۰ به عنوان یک سرویس پرداخت کارت اعتباری تلفن همراه شروع به کار کرد. اما تنها در زمینه ارائه خدمات کوچک مانند پشتیبانی نرم افزار و تأمین مالی در تأمین مشاغل کوچک فعالیت می کرد.
از دیگر شرکت های متعلق به پی پال می توان Hyperwallet را نیز نام برد.
حالا که با شرکت های زیر مجموعه پی پال (Paypal) آشنا شدید، پیشنهاد میشود که از خدمات مجموعه اول پرداخت شامل، افتتاح حساب پی پال، شارژ حساب پی پال و پرداخت با حساب پی پال استفاده نمایید.
نظرات کاربران