نحوه نوشتن پروفایل شرکتی

نحوه نوشتن پروفایل شرکتی (به همراه نمونه ها و الگوهایی برای کمک به شما)

زمان مطالعه 7 دقیقه

اگر قبلاً هرگز مشخصات شرکتی ننوشته اید، انجام آن برای اولین بار می‌تواند کمی ترسناک باشد. به هر حال، هدف یک پروفایل شرکت، فقط شامل جزئیات اولیه در مورد برند نیست. همچنین باید نقاط قوت شرکت شما را به وضوح و با اطمینان برجسته کند. آن را چیزی شبیه به رزومه شرکت شما در نظر بگیرید. نوشتن پروفایل شرکتی را در ادامه یاد بگیرید.

مشخصات شرکت چیست؟ معنی، مبانی و اطلاعات بیشتر

مشخصات شرکت یک خلاصه حرفه ای است که یک کسب و کار و کارهایی که انجام می‌دهد را توصیف می‌کند. اگر می‌خواهید سرمایه گذاران را جذب کنید، به یک نمایه شرکت حرفه ای نیاز دارید، اما می‌توانید از آن برای آرام کردن سایر ذینفعان، از جمله مشتریان و افرادی که برای اولین بار از سایت شما بازدید می‌کنند، استفاده کنید.

سبک و طول پروفایل شرکت بسته به ماهیت کسب و کار می‌تواند متفاوت باشد. برای استارت آپ های جدید، یک نمایه دو صفحه ای مختصر ممکن است کافی باشد که جنبه های اصلی شرکت را برجسته کند. از سوی دیگر، سازمان های بزرگتر ممکن است شامل بخش های دیگری باشند که دستاوردهای خود را به نمایش می‌گذارند، مانند جوایز، گواهینامه ها و مجموعه گسترده مشتریان.

در نهایت، نمایه باید هویت، مأموریت و دستاوردهای قابل توجه شرکت را منعکس کند. مهمتر از همه، نمایه یک شرکت فرصتی است تا اجازه دهید رنگ واقعی برند شما بدرخشد. این دروازه شما برای نشان دادن نقاط قوت شرکت شما و به جای گذاشتن اثری ماندگار در ذهن مخاطبان است.

چه چیزی را در نمایه شرکت خود بگنجانید؟

پروفایلی که به خوبی نوشته شده باشد، واضح، مختصر، دقیق و کاملاً به‌روز است. املا و گرامر خوب بسیار مهم است – مراقب اشتباهات تایپی باشید و حتما چندین بار آن را بخوانید. حتی ممکن است استفاده از یک ابزار تصحیح را به عنوان بررسی دیگری در نظر بگیرید.

جدا از این دو نکته، معرفی شرکت شما باید شامل عناصر زیر نیز باشد:

1.نوشتن پروفایل شرکتی: جزئیات کسب و کار

به دلیلی به آن نمایه شرکتی می‌گویند، محتوای پروفایل شرکت یا کسب‌وکار باید به عنوان یک گزارش خوانا که تمام جنبه های مهم برند، کسب‌وکار و اهداف شما را شرح می‌دهد، وظیفه ای دوگانه داشته باشد.

این مطمئناً شامل اطلاعات بسیار ابتدایی، مانند اطلاعات تماس با شرکت شما است. ما برخی از مهم ترین مواردی را که هر نمایه تجاری باید شامل شود فهرست کرده‌ایم. این نکات باید در دسترس باشد و به راحتی پیدا شود:

  • نام شرکت
  • تاریخ تاسیس
  • آدرس فیزیکی در هر مکان
  • شماره تلفن و فکس
  • آدرس وبسایت
  • آدرس ایمیل

2.نوشتن پروفایل شرکتی: مبانی شرکت

این موارد بسته به صنعت شما و کاری که به طور خاص انجام می‌دهید متفاوت خواهد بود. از هر چیزی که برای شرکت شما بی ربط است صرف نظر کنید، فقط مواردی را انتخاب کنید که باید در آن گنجانده شود.

این یکی از حوزه هایی است که می‌توانید واقعاً کارهایی را که شرکت شما انجام داده و می‌خواهد در آینده به کجا ببرد را به نمایش بگذارید. خواننده را به میراث خود دعوت کنید. به آنها جهانی را نشان دهید که می‌خواهید با تیم خود بسازید.

  • شرح کسب و کار، از جمله ماموریت و/یا چشم انداز آن.
  • توضیحات محصول
  • شرح خدمات
  • تاریخ، گسترش و رشد
  • روابط عمومی
  • تبلیغات
  • اطلاعات صنعت
  • سیاست های ایمنی، بهداشت و محیط زیست
  • جزئیات تیم اصلی
  • نمونه کارها مشتری

3.نوشتن پروفایل شرکتی: نکات برجسته

اکنون: حق دارید که از کار خود تعریف کنید. ما به خواننده نشان دادیم که شرکت کجا بوده است. اکنون زمان آن رسیده است که به آنها ثابت کنید که از قبل تیمی از برندگان هستید.

  • جوایز
  • گواهینامه ها
  • برنامه ها و پروژه های ویژه
  • جواز ها
  • اخبار یا شناخت رسانه ها

4.نوشتن پروفایل شرکتی: نمونه کارها مشتری

در صورت امکان، می‌توانید فهرستی از مشتریان قدیمی یا مشتریان برجسته ای را که به آنها خدمت کرده‌اید بگنجانید و هر مشارکت بزرگی را برجسته کنید. برای ایجاد اعتماد و اطمینان در توانایی شرکت خود برای ارائه محصولات یا خدمات با کیفیت، می‌توانید گواهینامه ها یا داستان های موفقیت از مشتریان راضی اضافه کنید.

5.نوشتن پروفایل شرکتی: موارد اختیاری

ممکن است موارد زیر را در سایر پروفایل های شرکت یا در نمونه ها و قالب های زیر مشاهده کنید. اگر داده ها یا شجره نامه ای برای پشتیبان گیری از هر یک از موارد زیر دارید، این جزئیات اضافی ممکن است برای مخاطبان شما، به ویژه برای سرمایه گذاران بالقوه، جذاب باشد.

  • فروش سالانه
  • اهداف مالی
  • تعداد کارکنان
  • شرکا
  • عکس ها

با در نظر گرفتن تمام این جزئیات کلیدی مختلف، می‌توانید شروع به ساخت یک الگوی نمایه کسب و کار کنید که شامل همه آنها باشد. جاهای خالی را پر کنید و پایه و اساس عالی برای ایجاد نمایه شرکت خود دارید.

نمونه ها و الگوهای مشخصات شرکت

اگر تردید دارید که به سادگی همه چیز را به یکباره کنار بگذارید، همچنین می‌توانید قالب نمایه شرکت خود را از هر برند موفقی که دنبال می‌کنید قرض بگیرید و آن را با نیازهای خود تطبیق دهید. همچنین می‌توانید یک نمونه نمایه کسب‌وکار رایگان را به صورت آنلاین بیابید. مجموعه های بسیاری هستند که نمایه های حرفه ای را مطابق با نیازهای مختلف و متناسب با شرکت شما ایجاد می‌کنند، می‌توانید از آنها یک نمایه دریافت کنید.

برای یافتن PDF نمایه شرکت مناسب برای کسب و کار کوچک خود ادامه دهید. برای باز کردن یا ویرایش برخی از این موارد به یک ابزار ویرایش PDF، مبدل یا برنامه نیاز دارید.

1. فرمت نمایه کسب و کار خود را کوتاه و جذاب نگه دارید

این اولین الگو (از TidyForm) کوتاه و شیرین است. اگر این اولین بار است که یک نمایه شرکت ایجاد می‌کنید، ممکن است برای شروع خوب باشد. این نمایه تمیز و ساده است. بخش های آبی به شما کمک می‌کنند تا آنچه را که باید در هر ناحیه گنجانده شود، بیاموزید.

این الگوی اصلی نمایه کسب‌وکار (از FormsBirds) هوای تازه را تنها با پاشیدن رنگ به خواننده ارائه می‌دهد. با استفاده از این گزینه، می‌توانید لوگوی شرکت خود را در بالا قرار دهید و تم رنگی را در سراسر سند ویرایش کنید تا مطابقت داشته باشد.

یکی دیگر از الگوهای نمایه تجاری عالی (از FormBirds). با فهرست مفیدی از مطالب آغاز می‌شود. می‌توانید فهرست را مرور کنید و به سادگی آنچه را که می‌خواهید اضافه یا حذف کنید. اگر اسناد واضح، تمیز و ساختار یافته را ترجیح می‌دهید، این یکی را بسیار دوست خواهید داشت.

2. نوشتن پروفایل شرکتی: معرفی شرکت کمی بیشتر

این قالب نمایه شرکت (از TidyForm) از یک طرح کلی به جای فهرست مطالب استفاده می‌کند. شما می‌توانید هر صفحه را به سرعت بخوانید. هر بخش و سطح دقیقاً به شما نشان می‌دهد که چه چیزی را باید بگنجانید. همچنین به عنوان یک فایل DOC نیز موجود است.

این قالب نمایه کسب‌وکار (از FormBirds) به طور خیره کننده ای بصری است – خواننده را وارد یک ماجراجویی پر جنب و جوش و گویا می‌کند و در عین حال او را در مورد چشم انداز منشور و دستاوردهای شرکت شما مطلع می‌کند. اگر رسانه ای دارید که همه چیز را بیان کنید، این یکی از توصیه های برتر ما است، به ویژه برای زمان رقابت.

یکی دیگر از گزینه های عالی اگر تم بصری را ترجیح می‌دهید، این الگو است، که توسط FormsBirds ایجاد شده است. می‌توانید عکس های شرکت و تیم را برای برقراری ارتباط بیشتر، همراه با نمودارها و آماری که اعداد شما را نشان می‌دهند، اضافه کنید.

این الگوی نمایه کسب و کار (از TidyForm) به همان اندازه که مفید است ساده و جذاب است. اگر نگران بارگیری بیش از حد اطلاعات مخاطبان خود هستید، سبک این PDF نمایه شرکت می‌تواند به شما کمک کند تا آن را به چیزی بسیار قابل دسترس و خواندنی تر سازماندهی کنید.

3. گفتن آن مانند آن: The Full Monty

اگر در رأس شرکتی هستید که دائماً در حال رشد و تکامل است، به مشخصات شرکتی با نسبت های مربوطه نیاز خواهید داشت. این گزینه (از TidyForm) به شدت قادر است حاوی حساب های بسیار فراوانی از دستاوردها و سایر اطلاعات باشد.

این PDF نمایه شرکتی شیک (از FormBirds) از نظر طراحی گرافیکی کاملاً خیره کننده است. نقوش بصری و عناصر موضوعی جذاب را در تمام 33 صفحه خواهید یافت، هر یک از آنها را میتوان در مورد تمام اطلاعات مربوط به شرکت شما به طور خاص سفارشی کرد.

یک نمایه شرکتی عالی بنویسید: اولین برداشت ها اهمیت زیادی دارد

با هر نیازی، حداقل یکی از نمونه های نمایه شرکتی که در اینجا ذکر شده است، همان چیزی را که نیاز دارید در اختیار شما قرار می‌دهد: یک بوم عالی که می‌توانید بر اساس آن خودتان را معرفی کنید.

هنگامی که تمام موارد اداری را از سر راه برداشتید، ما شما را تشویق می‌کنیم که پروفایل خود را بسازید. هدف این است که با کاری که انجام می‌دهید به خواننده نزدیک شوید و آن را لمس کنید. یک نمایه شرکتی خوب نوشته شده راهی عالی برای برنده شدن است.

امتیاز دهید

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تومان (IRT)
()
پرداخت می‌کنید
()
تومان (IRT)
دریافت می‌کنید
1 = IRT