حتی اگر شما به فکر راه اندازی یک استارتاپی هستید که خودتان به تنهایی آن را اداره کنید، برای موفقیت آن کسب و کار کوچک باید ابتدا بررسی کنید و ببینید که کدام استارتاپها هستند که بیشتر از همه مورد تقاضا میباشد و سپس برای سرمایه گذاری در آن کسب و کار اقدام نمایید. در این مقاله با ما همراه شوید تا محبوب ترین شغل های استارتاپی در سال 2021 آشنا شوید.
لیست محبوب ترین شغل های استارتاپی در سال 2021
از میان تمام کسب و کارهایی که کارآفرینان آن راه اندازی کردهاند، برخی از آنها دارای تقاضای بیشتری هستند و بیشتر از دیگر شغلهای استارتاپی آینده دارند. در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.
۱) مشاغل فنی
اگر شما جز افراد فنی هستید، قطعا بدانید که جامعه به افراد فنی چون شما بسیار نیازمند است و تقاضا برای شغل و حرفهی شما زیاد است. از میان ۳۰۰۰ شغلی که در لیست کارهای ذکر شده در لینکدین قرار گرفته است، ۹۰۰ شغل مربوط است به رشتههای مهندسی و از میان آنها بیشترین تقاضا مربوط است به شغل مهندسی نرم افزار بیشترین آمار را دارد. بر اساس اطلاعات مربوط به ادارهی کار از هم اکنون تا سال ۲۰۲۶ میزان تقاضا برای شغل مهندسی نرم افزار تا ۲۴ درصد افزایش خواهد یافت.
علاوه بر دانش کلی که شما باید از علوم کامپیوتر داشته باشید، این مشاغل بیش از سایر مشاغل فنی مورد تقاضا هستند :
- کدنویسی
- طراحی پلتفرم
- پشتیبانی و تضمین کیفیت کالا و محصولات الکتریکی
۲) توسعه دهندهی صفحات وب و اپلیکیشنهای موبایل
دومین شغلی که بیشترین تقاضا برای آن وجود دارد، مربوط میشود به حوزه کاری افراد فعال در زمینه طراحی و توسعه صفحات وب و توسعه دهندگان اپلیکیشنهای موبایل است. به طور مثال از افراد متخصص برای اجرای تکنیکهای سئو سایت و یا افرادی که در مورد UX اطلاعات کافی داشته و با استفاده از این دو بتوانند به بهینه سازی وب سایت بپردازند، بیشتر استقبال میشود. مشاغل دیگری در این زمینه وجود دارد که عبارتند از :
- ساخت برنامههای iOS و Android
- خدمات اشکال زدایی اپلیکیشن
- قدرت درک زبانهای مهم برنامه نویسی و اشکال زدایی وب سایتها
۳) متخصصین علوم داده
شرکتهای بزرگ و کوچک همگی نیازمند متخصصین علوم داده میباشند. طبق گزارشات به دست آمده از IBM، تقاضا برای متخصصین علوم داده تا ۲۶ درصد درحال رشد است. چرا که بسیاری از شرکتهای بزرگ و کوچک در تلاشند تا به تجزیه و تحلیل دادههای خود بپردازند.
در کنار آن استفاده از علوم مربوط به هوش مصنوعی نیز بسیار کاربرد دارد؛ که به متخصصین علوم داده که از هوش مصنوعی در کار خود بهره میگیرند، “مهندس داده” گفته میشود. بنابریان تحصص در زمینه ی علوم داده از جمله شغل های استارت اپی پرتقاضا میباشد.
۴) SEO و SEM
از دیگر شغل های استارتاپی که بسیار مورد تقاضا است، فعالیت در زمینه SEO و SEM است. شما تا چه حد با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ SEO عبارتست از: فرایند بهینه سازی وب سایت برای کسب رتبهی بهتر در موتور جستجوی گوگل و SEM عبارتست از استفاده از تبلیغات پرداختی برای بیشتر دیده شدن وب سایت شما.
- برای کسب و کارهای کوچک، SEO میتواند گزینهی بسیار مناسبی باشد که صاحبان کسب و کار میتوانند بدون پرداخت هزینههای سنگین برای تبلغات، از آن برای بهبود رتبه بندی سایت خود بهره ببرند.
- برای کسب و کارهای بزرگ تر ترکیبی از رویکردهای سئو و SEM با یکدیگر به صاحبان آن کسب و کارهای کمک میکند تا بتوانند از رقبای خود، موفق تر عمل کنند.
۵) فروشنده آنلاین
یکی دیگر از شغل های استارتاپی ، شغل فروشندگی آنلاین است. هر نوع کسب و کاری که به تولید محصول و ارائهی خدمات میپردازد، بسته به نوع کالای تولیدی یا خدماتی که ارائه میدهند، نیاز به فروشنده و بازاریاب دارند. در کنار سرمایه گذاران و متخصصین یک استارتاپ، فروشندگان هستند که در فروش محصولات نقش بسیار پررنگی دارند.
توجه کنید که حتما باید شخص مناسبی را برای فروشندگی انتخاب کنید. چرا که در بسیاری از نظرسنجیهایی که از مشاغل موفق و معتبر به عمل آمده است، ۲۶ درصد افراد معتقدند که یک فروشندهی خوب میتواند افراد را به سمت خرید یک محصول یا استفاده از خدمات ارائه شده توسط یک کسب و کار ترغیب نماید.
حالا که با لیست محبوب ترین شغل های استارتاپی در سال 2021 آشنا شدید، اگر قصد راهاندازی سایت کسب و کار خود را دارید و احتمالا نیاز به خرید دامین، هاست و … داشتید، میتوانید از خدمات پرداخت ارزی با پی پال مجموعه اول پرداخت برای پرداخت هزینه چنین مواردی استفاده کنید.
نظرات کاربران