اپلای

اپلای چیست و روش های ارتباط با استاد در دانشگاه مقصد

در جامعه امروز ما، افراد زیادی هستند که در فکر ادامه تحصیل در خارج از کشور هستند، اما با مشکلاتی نیز در این زمینه مواجه هستند و خیلی از آن ها نمی دانند که برای این کار از کجا باید شروع کنند. اگر شما نیز جز آن دسته افراد هستید که برای انجام مقدمات این کار نیاز به راهنمائی دارید، باید بدانید که، شما می بایست در ابتدا بتوانید با اساتید دانشگاه مقصد ارتباط برقرار کنید و شرایط و مشخصات تحصیلی خود را با استادان در میان بگذارید. اما چگونه؟…در این مقاله قصد داریم، شما را با نحوه برقراری ارتباط با اساتید دانشگاه مقصد برای پذیرش (اپلای) در آنجا، آشنا کنیم. با اول پرداخت باشید!

نحوه ارتباط با اساتید دانشگاه مقصد برای پذیرش (اپلای) در آن دانشگاه

عزیزان! به منظور برقراری ارتباط با اساتید دانشگاه مقصد، می توانید از طریق ارسال ایمیل اقدام نمائید. اما این را بدانید که ایمیلی که شما تنظیم می نمائید باید دارای ویژگی هایی باشد. در ادامه نکاتی را برای شما آورده ایم که در برقراری یک ارتباط مناسب جهت درخواست پذیرش در دانشگاه های خارج از کشور به شما کمک می کند.

چگونه اساتید مورد نظر خود را بیابیم؟

برای برقراری ارتباط، ابتدا باید استادان مورد نظر خود را که در ارتباط با علاقه مندی شما تحصیل کرده اند، پیدا کنید. این کار را می توانید یا از طریق چک کردن صفحات دانشگاه ها، یا از طریق دانشجویان آن اساتید، یا از طریق تماس تلفنی با آن ها و یا از طریق ارتباط با آن ها در شبکه های اجتماعی انجام دهید.

البته می دانید که برقراری تماس تلفنی با استاد بسیار موثرتر است. اما اگر مایلید از طریق ایمیل با ایشان ارتباط داشته باشید، سعی کنید ایمیل ها را به طور منظم ارسال و پیگیری نمائید.

اپلای

اپلای

مهم ترین نکاتی که باید برای اپلای مد نظر داشته باشید

  •  محتوای ایمیل شامل اطلاعاتی است که مربوط به توانایی های علمی و تحصیلی شما میباشد. در واقع شما باید یک CV از خود برای استاد دانشگاه مقصد ارسال نمائید. همچنین به طراحی رزومه خود برای ارسال به خارج توجه داشته باشید.
  • توجه کنید که در مورد اطلاعات تحصیلی خود باید کاملا صادق باشید.
  • عنوانی که برای ایمیل تان انتخاب می کنید بسیار اهمیت دارد. عنوان ایمیل باید طوری انتخاب شود که مرتبط با فعالیت های علمی شما باشد و از آن مهم تر اینکه مربوط به زمینه کاری و تحصیلی آن استاد باشد.
  • قبل از اینکه اقدام به تنظیم ایمیل نمائید، ابتدا سعی کنید که به روش های مختلف در مورد استاد مورد نظر خود اطلاعات کافی کسب نمائید و یک شناخت کافی و البته کلی ایشان به دست آورید.
  • توجه داشته باشید که اساتیدی را جستجو کنید که زمینه کاری و تحصیلی آن ها با رشته و علاقه مندی شما مرتبط باشد. سعی کنید از ارسال ایمیل های مشابه برای اساتید با رشته های تحصیلی و کاری غیر مرتبط بپرهیزید.
  • مراقب باشید که هیچوقت در یک دانشگاه، با دو استاد متفاوت در ارتباط نباشید چرا که اساتید متوجه این مسئله می شوند.

امتیاز دهید

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تومان (IRT)
()
پرداخت می‌کنید
()
تومان (IRT)
دریافت می‌کنید
1 = IRT
بلک فرایدی ۲۰۲۴