مزایا و معایب فریلنسر بودن

6 تا از مزایا و معایب فریلنسر بودن

فریلنسرها در مورد یک سری چیزها آشکارا صحبت نمی کنند. در ادامه یک سری از مزایا و معایب فریلنسر بودن آورده شده است که به شما کمک می کند تا سختی های این مسیر را بسنجید و تصمیم بگیرید که آیا فریلنسینگ برای شما مناسب است یا خیر.

نقد درآمد ارزی

بسیاری از کارمندهایی که در ادارات و شرکت ها مشغول به کار هستند، آرزو می کنند از این شرکت های مانند زندان رها شوند. آنها فکر می کنند که با تبدیل شدن به یک فریلنسر آنلاین، می توانند درآمد خوبی داشته باشند و در عین حال می توانند هر کاری را که می خواهند انجام دهند.

مزایا و معایب فریلنسر بودن

با اینکه درست است که فریلنسینگ آنلاین معمولاً به شما آزادی عمل بیشتری می دهد، اما باید با یک سری چالش هایی روبرو شوید که به عنوان یک کارمند هیچوقت تجربهشان نخواهید کرد. بنابراین، قبل از اینکه ابتدا وارد این مسیر شوید، مزایا و معایبی که باید در مورد تبدیل شدن به یک فریلنسر آنلاین بدانید را مطالعه کنید.

افتتاح حساب پی پال

  1. زمان

وقتی کارمند باشید معمولاً هیچ کنترلی بر برنامه کاری خود ندارید. شما باید در ساعات کاری معین کار کنید. معمولا، دوشنبه تا جمعه، از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر.

مزایا: شما بر زمان کار خود کنترل دارید

مزایا و معایب فریلنسر بودن

مزایا و معایب فریلنسر بودن

اگر یک فریلنسر آنلاین پروژه محور باشید، می توانید هر زمان که بخواهید کار کنید. تا زمانی که بتوانید خروجی خود را قبل از مهلت مقرر ارسال کنید، می توانید در هر زمانی که برای شما مناسب است شروع به کار کنید. حتی می توانید به اندازه دلخواه یا حتی کم کار کنید.

به عنوان مثال، اگر پروژه ای دارید که قرار است جمعه تحویل داده شود، و شما آن را تا سه شنبه تمام کرده اید، می توانید خروجی خود را ارسال کنید و بقیه هفته را استراحت کنید.

معایب: کار شما می تواند فراتر از شغل کارمندی باشد

اگر کارمند باشید، تضمین می شود که کار مداوم داشته باشید. اما اگر شما یک فریلنسر پروژه محور باشید، پس از اتمام پروژه، هیچ تضمینی وجود ندارد که پروژه دیگری داشته باشید. بنابراین، حتی اگر در حال کار نباشید هم نمی توانید به این موضوع فکر نکنید که چگونه پروژه بعدی خود را به دست آورید. این موضوع مخصوصاً زمانی صادق است که تازه شروع به کار کرده اید و هیچ نمونه کار یا سابقه کاری ندارید.

علاوه بر این، اگر روی پروژه های متعددی کار می کنید یا مهلت مقرر تحویل یک پروژه در پیش است، ممکن است مجبور شوید ساعت های بیشتری را صرف کار کنید تا مطمئن شوید که خروجی را به موقع ارسال می کنید.

  1. درآمد

پول یکی از دلایل اصلی است که باعث می شود کارمندان به مشاغل فریلنسری روی بیاورند. زیرا بر اساس موفقیت فریلنسرهای آنلاینی که می شناسند، می بینند که افراد در این صنعت درآمد بیشتری کسب می کنند.

مزایا: شما (احتمالا) درآمد بیشتری کسب می کنید

به‌عنوان یک پیمانکار مستقل، معمولاً می توانید بیشتر از کارمندان سود ببرید. این موضوع به این دلیل است که شرکت ها مجبور نیستند روی شما هزینه و سرمایه گذاری کنند، و معمولاً مایلند برای انجام پروژه های عجله ای هزینه بیشتری بپردازند. علاوه بر این، به عنوان یک فریلنسر، می توانید نرخ خود را تعیین کرده و در مورد آن مذاکره کنید، که معمولاً به عنوان یک کارمند این امر غیرممکن است.

معایب: شما هیچ مزیتی ندارید

در عین حال که شما در مقایسه با کارمندان خانه بزرگ تری دارید، اما مزایای کمتری دریافت می کنید یا هیچ سودی دریافت نمی کنید. به عنوان یک پیمانکار مستقل، مشتریان شما موظف به ارائه مرخصی با حقوق، بیمه یا بازنشستگی به شما نیستند. بنابراین، اگر می خواهید باید خودتان هزینه های آنها را بپردازید.

  1. تجهیزات

مزایا و معایب فریلنسر بودن

مزایا و معایب فریلنسر بودن

هنگامی که شما شاغل هستید، شرکت ها معمولا تجهیزاتی مانند کامپیوتر کار، میز و صندلی را در اختیار شما قرار می دهند. اما شما معمولا نمی توانید آنچه را که می خواهید انتخاب کنید. و شما معمولاً از چیزهایی که توسط کمترین پیشنهاد مناقصات به شرکت ارائه شده اند، استفاده می کنید.

مزایا: شما می توانید آنچه را که می خواهید بدست آورید

اگر یک فریلنسر آنلاین باشید، می توانید ابزارهای مورد نیازتان را خودتان انتخاب کنید. اگر می خواهید یک کامپیوتر گیمینگ قدرتمند بخرید که بتوانید هم برای کار و هم برای بازی از آن استفاده کنید، می توانید این کار را انجام دهید. اگر می خواهید با گوشی هوشمند خود کار کنید، مشکلی نخواهید داشت. نیازی نیست چیزی را برای رئیس خود توجیه کنید.

البته، لازم است برای تجهیزات خود هزینه کنید، اما این یک سرمایه گذاری است. بنابراین، می توانید از تجهیزات پیشرفته استفاده کنید و دفتر مورد نظر خود را بسازید و هیچکس هم شکایتی نخواهد کرد.

معایب: پشتیبانی فنی ندارید

وقتی در حال راه اندازی تجهیزات خود هستید، مواقعی با مشکلاتی مواجه می شوید. اگر برای یک شرکت کار می کنید، یک بخش فناوری اطلاعات خواهید داشت که به شما در حل مسائلی مانند این کمک می کند. حتی اگر یک کارمند از راه دور باشید، آنها یا مشکل را از راه دور حل می کنند، یا از شما می خواهند که تجهیزات را به دفتر بفرستید، یا اینکه مجبور می شوید برای رفع مشکل خود به دفتر مراجعه کنید.

اما اگر یک فریلنسر آنلاین باشید، باید برای رفع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری خود به انجمن ها، پشتیبانی فنی، گوگل و عزم و تلاش خود متکی باشید.

  1. مشتریان

مزایا و معایب فریلنسر بودن

مزایا و معایب فریلنسر بودن

وقتی کارمند باشید، نمی توانید انتخاب کنید که برای چه کسی کار انجام دهید. اگر شرکت شما یک مشتری داشته باشد، مجبورید با آنها کار کنید، حتی اگر آنها را دوست نداشته باشید. و اگر آنها گستاخ یا مغرور هستند، معمولاً نمی توانید کاری در مورد آن انجام دهید، مگر اینکه مدیرتان از شما حمایت کند.

مزایا: شما می توانید مشتریان خود را انتخاب کنید

اما به عنوان یک فریلنسر، این به شما بستگی دارد که می خواهید خدمات خود را به چه کسی ارائه دهید. اگر در طول مصاحبه تشخیص دادید که مشتری را دوست ندارید، می توانید پیشنهاد او را رد کنید. حتی اگر در وسط یک پروژه هستید و مشتری شما غیرمنطقی است و مشکلی ایجاد می کند، می توانید مودبانه قرارداد را خاتمه دهید.

مکان های مختلفی وجود دارد که می توانید مشتریان خود را پیدا کنید که اکثر آنها غیر انحصاری و عمومی هستند. بنابراین می توانید در پلتفرم های مختلف به دنبال مشتری باشید و اطمینان حاصل کنید که مشتری مناسب خود را پیدا می کنید.

معایب: رد شدن های زیادی را تجربه خواهید کرد

شما هرگز به عنوان یک فریلنسر، تمام مشتریانی را که به آنها خدمات ارائه می دهید را جذب نخواهید کرد. به طور متوسط، تنها 31 درصد از مشتریان احتمالی به پیشنهادات شما واکنش نشان می دهند و تنها نیمی از این واکنش ها به مشتری تبدیل می شوند. بنابراین، اگر با 30 مشتری احتمالی صحبت کنید، کمتر از ده نفر از آنها واکنش نشان خواهند داد. و از این ده تا، فقط پنج مشتری که به شما پولی پرداخت می کنند، دریافت خواهید کرد.

علاوه بر این، از آنجایی که فریلنسرهای آنلاین به ندرت مشتریان خود را در زندگی واقعی می بینند، و بیشتر آنها کیلومترها دورتر یا حتی در کشورهای دیگر هستند، به همین دلیل احتمال کلاهبرداری از آنها بیشتر است. به همین دلیل فریلنسرها خیلی باید حواسشان را جمع کنند. 

  1. تجربه

مزایا و معایب فریلنسر بودن

مزایا و معایب فریلنسر بودن

هنگامی که در یک بخش خاص در یک شرکت کار می کنید، وظایف شما معمولاً هر روز یکسان است. حتی اگر ارتقا شغلی هم پیدا کنید و مسئولیت های شما گسترش یابد، به احتمال زیاد به کارهایی که قبلاً انجام می دادید مربوط می شود.

مزایا: چیزهای جدید زیادی یاد خواهید گرفت

به عنوان یک فریلنسر، شما باید همه کارها را انجام دهید. حتی اگر شما یک طراح گرافیک هستید، باید بدانید که چگونه برای مشتریان خود فاکتور تهیه کنید، امور مالی خود را مدیریت کنید و اسناد ایجاد کنید. علاوه بر این، شما همچنین باید به دنبال نحوه بهبود مهارت خود، یادگیری ابزارهای جدید و پیگیری ترندها نیز باشید.

معایب: شما هیچ راهنما یا کتاب قانونی برای دنبال کردن ندارید

اگر شما یک کارمند باشید، کارفرمای شما به طور کلی راهنمایی برای مطابقت با استانداردهای خود ارائه می دهد. با این حال، اگر برای خودتان کار می کنید، هیچ راهنمایی نخواهید داشت. فقط مشتریان شما به شما می گویند که چه انتظاری دارند، همین. اینکه چگونه آنچه را که مشتریانتان به آن نیاز دارند ایجاد و ارائه کنید، به خود شما بستگی دارد.

  1. منتورینگ

به جز وقت هایی که برای یک استارت آپ کوچک کار می کنید، عموماً همکاران ارشد، مدیران و رهبرانی در  شرکت خود دارید که در زمینه های خود به شما آموزش می دهند و شما را راهنمایی می کنند. این بدان معناست که شما از صفر شروع نمی کنید، و می توانید در حرفه خود از کسانی که جلوتر از شما هستند الگوبرداری کنید.

با این حال، شما نمی توانید انتخاب کنید که آنها چه کسانی باشند. شرکت سرپرست و مدیر شما را تعیین می کند. به جز حالتی که روسای شما اشتباهی در این انتخاب ها مرتکب شوند، معمولا نمی توانید آنها را با کس دیگری جایگزین کنید.

مزایا: شما می توانید انتخاب کنید که چه کسی شما را راهنمایی کند

مزایا و معایب فریلنسر بودن

مزایا و معایب فریلنسر بودن

اگر شما یک فریلنسر باشید، می توانید به دنبال افرادی باشید که از قبل در زمینه شما متخصص هستند و از آنها راهنمایی دریافت کنید. در بیشتر موارد، افراد بسیاری هستند که در جایگاه فعلی شما بوده اند و این مراحل را طی کرده اند، و اکنون تجربه و تخصص خود را ارائه می دهند. بنابراین، تنها چیزی که نیاز دارید این است که فردی را پیدا کنید که دوستش دارید و به او احترام می گذارید و ببینید که آیا او مایل به ارائه راهنمایی به شما است یا خیر.

معایب: شما باید روی خودتان سرمایه گذاری کنید

با این حال، بیشتر این برنامه های مربیگری برای شما هزینه هایی به دنبال خواهد داشت. اگر می خواهید خودتان را بهبود ببخشید، باید برای آن هزینه کنید. اکثر برنامه های سطح ابتدایی بین 1000 تا 5000 دلار هزینه دارند، و مربیگری در سطح های بالاتر نیز می تواند 10000 دلار یا بیشتر برای شما هزینه داشته باشد.

و همچنین باید مطمئن شوید که یک معامله خوب و متناسب با شرایط خود دریافت می کنید. شرایط همه برنامه ها یکسان نیست، بنابراین باید دقت لازم را انجام دهید تا مطمئن شوید که پولی که به سختی به دست آورده اید را به راحتی از دست نمی دهید.

ریسک بیشتر، سود بیشتر

فریلنسینگ آنلاین یک فرصت عالی برای بسیاری از افراد است. اگرچه ریسک های بیشتری نسبت به شغل های کارمندی دارد، اما درآمدهای بهتری نیز ارائه می دهد. با دانستن مزایا و معایب فریلنسینگ آنلاین، آمادگی بیشتری برای ورود به این حیطه خواهید داشت.

بنابراین، اگر می خواهید در زمینه فریلنسینگ فعالیت کنید، سریعا وارد آن نشوید. خیلی مهم است که قبل از گرفتن این تصمیم بزرگ در حرفه خود بدانید که قرار است با چه چیزهایی روبرو شوید.

منبع : makeuseof

امتیاز 5/5 - از 2 رای

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تومان (IRT)
()
پرداخت می‌کنید
()
تومان (IRT)
دریافت می‌کنید
1 = IRT
نوروز ۱۴۰۴