استرالیا یکی از کشورهای نیمکره جنوبی است که در بین افراد به داشتن تعداد زیادی کانگورو و شرایط آب و هوایی مطلوب معروف است. این کشور که در نیمکره جنوبی واقع شده است به دلیل شرایط آب و هوایی مطلوب، غنی بودن از نظر فرهنگی و تاریخی، بالا بودن سطح کیفیت زندگی و خدمات آموزشی به عنوان یکی از بهترین کشورهای جهان جهت مهاجرت نظر گرفته میشود. در این مقاله به معرفی انواع ویزای استرالیا برای مهاجرت و سفر میپردازیم.
انواع ویزای استرالیا برای مهاجرت و سفر
همانطور که گفته شد بسیاری برای مهاجرت به استرالیا یا تحصیل در دانشگاههای استرالیا به این کشور سفر میکنند. به همین دلیل بسته به شرایط ویزاهای مختلفی صادر میشود:
۱) ویزای مهارت و تخصص
این روش معمولترین روش دریافت ویزای استرالیا میباشد، در این روش با توجه به مهارت خود ویزای مهارتی را دریافت میکنید و پس از دریافت هم نیازی نیست تا کار مشخص و خاصی را انجام دهید. میتوانید مانند یک شهروند استرالیایی هر نوع کاری را انجام دهید. دریافت ویزای مهارتی از طریق امتیاز بندی صورت میگیرد. چهار آیتم اصلی میتواند در امتیاز شماری متقاضی نقش داشته باشد:
- سن تا حداکثر ۴۵ سال
- تحصیلات تا حداقل فوق دیپلم
- دانش زبان با حداقل آیلتس ۶ و یا PTE ۵۰
- سابقه کار
- انجام برخی از آزمایشهای پزشکی
۲) ویزای کاری
ویزای کار استرالیا با ویزای مهارتی که از طریق امتیاز شماری است، تفاوت دارد. در این نوع ویزا باید کارفرمایی از استرالیا به صورت مستقیم اسپانسر متقاضی باشد.
روش کار به این صورت است که یک شرکت استرالیایی باید درخواست استخدام نیرو در این کشور دهد و در صورت پیدا نشدن نیروی متخصص در داخل کشور، میتوانید نیروی خارجی برای کار استخدام کند. البته کارفرما نباید افراد درجه یک خانواده یا حتی هم ملیتی خود را استخدام کنند و سفارت استرالیا باید مطمئن شود این درخواست نیروی کار خارجی واقعی میباشد.
- سن تا حداکثر ۴۵ سال
- تحصیلات تا حداقل فوق دیپلم
- دانش زبان با حداقل آیلتس ۶ و یا PTE ۵۰
- سابقه کار مرتبط به شرایط استخدامی
- انجام برخی از آزمایشهای پزشکی
۳) ویزای سرمایه گذاری
برای دریافت ویزای سرمایه گذاری متقاضی موظف است حداقل ۵/۱ میلیون دلار استرالیا را به مدت ۴ سال در بازارهای استرالیا قرار دهد تا از این طریق ویزای خود را دریافت نموده و پس از ۴ سال ویزا تبدیل به ویزای دائم خواهد شد.
شرایط زیر برای دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا لازم است:
- داشتن کسب و کار (business) در کشور خود در دو سال گذشته
- حداکثر سن ۵۵ سال
- دارایی حداقل ۵/۱ میلیون دلار دولت استرالیا (قبلا این مبلغ ۸۰۰ هزار دلار بود که با افزایش تقاضا توسط چینیهای ثروتمند، این میزان به ۵/۱ میلیون دلار تغییر کرده است)
- فروش سالانه یا گردش مالی سالانه حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا در حداقل ۲ سال
- دانش زبان با حداقل آیلتس ۴
- انجام برخی از آزمایشهای پزشکی
۴) ویزای تحصیلی
همان طور که حتما میدانید برای اخذ ویزای دانشجویی استرالیا قبل از هر چیز باید از دانشگاه یا موسسه آموزشی مد نظرتان یک نامه پذیرش داشته باشید. برای اخذ پذیرش باید در یکی از دورههای تحصیلی CRICOS ثبت نام کرده و با توجه به این که خارج از استرالیا هستید، یک تاییدیه ثبت نام نیز از CoE دریافت نمایید. شرایط این ویزا به صورت زیر است:
- پاسپورت یا گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
- ارائه گواهی تمکن مالی
- مدرک زبان از یکی از آزمون های تافل، آزمون آیلتس ، آزمون PTE ، آزمون CAE و آزمون OET (بسته به دانشگاه نمرات مورد قبول متفاوت است)
- انجام برخی از آزمایشهای پزشکی
۵) ویزای توریستی
با دریافت این ویزا میتوانید حداکثر به مدت ۳ ماه از این کشور دیدن فرمایید. نکته اصلی برای دریافت این ویزا این است که متقاضی اثبات نماید پس از اتمام مدت ویزا به کشور خود باز میگردد. مهمترین مواردی که می تواند در این اثبات به متقاضی کمک نماید عبارتند از:
- سند ملکی
- تمکن مالی
- سفرهای قبلی به دیگر کشورها
- گواهی شغلی
۶) ویزای همسر و نامزدی
این ویزا به افرادی تعلق میگیرد که قصد ازدواج با فردی مقیم استرالیا (اقامت دائم یا سیتی زن) دارند. برای دریافت ویزا باید از طریق ویزای همسر اقدام نمایند. بدین منظور ضروری است تا متقاضی ثابت نماید تا خانه، حساب، دوستان مشترکی با همسر خود دارد. اگر از ازدواج خود با فرد مورد نظر اطمینان ندارید می توانید از طریق ویزای نامزدی اقدام نمایید، در این ویزا ۹ ماه به شما فرصت داده میشود تا بعد از شناخت کافی و نهایی نمودن تصمیم خود نسبت به دریافت ویزای همسر دائم اقدام نمایید.
حالا که با انواع ویزای استرالیا برای مهاجرت و سفر آشنا شدید، لازم به ذکر است که مجموعه اول پرداخت خدمات متنوعی برای متقاضیان ارایه میدهد که شامل پرداخت هزینه وقت سفارت، پرداخت هزینه رزرواسیون بلیط هواپیما، پرداخت هزینه ثبت نام دانشگاه، پرداخت هزینه اپلیکیشن فی، پرداخت هزینه ثبت نام آزمونهای زبان بین المللی مانند تافل، آیلتس و PTE و دیگر خدمات انتقال ارز به خارج میشود.
نظرات کاربران